אפשר את המתכון של הנודלס?, ושל הפטריות עם התירס?
בשמחה!!!!!
נודלס:
מבשלים 250 גר' מקרוני שבורים או נודלס לפי ההוראות, מסננים ושומרים בצד.
מטגנים 1 בצל גדול חתוך לקוביות ו4 שיני שום פרוסות עד להזהבה
מוסיפים חצי חבילת פטריות טריות פרוסות ומקפיצים במשך 3 דקות
מוסיפים:
5 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
2 כפות קטשופ
מלח ופלפל
מערבבים ומשאירים על האש עוד דקה.
מוסיפים את הנודלס ו120 גרם קשיו קלוי ומערבבים עוד 2 דקות. מגישים חם וטרי.
גילוי נאות:
במתכון המקורי מוסיפים מלמעלה כוסברה קצוצה בהגשה
ועוד כל מיני תבלינים שמעולם לא הוספתי וזה טעים ככה.
אני גם עושה את זה לפעמים עם פטריות משימורים וזה בסדר גמור.
עוד סוד קטן- אני כן מכינה את הרוטב מראש, את הנודלס בנפרד ולפני ההגשה מאחדת בינהם.