בקשה גרגרי חרדל צהובים.

yaffab

משתמש מקצוען
איך משתמשים בהם?
ראיתי אותם בחנות התבלינים כשחפשתי משהו מענין וחדש.
אבל בכנות, אין לי מושג מה עושים בהם.
האם הם טובים כמו שהם? צריך לכתוש אותם? טובים בבישול? באפיה?
תודה מראש לכל השפיות שכאן
וחג שמח לכולם!!
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תבלין גרגירי חרדל? או אולי צנצנת של חרדל דיז׳ון?
אם זה בצורת תבלין אולי זה כורכום?!
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נראה לי מוסיפים אותם ככה לדגים וכיצב
 

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
כי גרגרי החרדל כצורתם מחזיקים בטעם מריר ולא נעים, עד שכותשים אותם ומערבבים עם נוזלים, אז הם מקבלים את החריפות המוכרת והטעם האופייני.
בטח יהיה מי שידע להסביר את זה ולתת הגדרות ומתכונים מדויקים. אבל אלה העובדות המוכרות לי.
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
זה הולך על דגים ועל בשר ועופות למשל בקורנביף
אני אישית השתמשתי על סטייק טונה שצליתי במחבת פסים ובספר של אפרת ליבפרוינד "מארחת" יש מתכון לסלמון משף יוסי שטרית שנראה מעולה ושם הוא כותב בהשריה של הדג להשתמש בזרעי חרדל.
 

yaffab

משתמש מקצוען
תודה רבה!
ביום ששי פזרתי רק על מנת הסלמון שלי גרגרי חרדל ולא היה לזה שום טעם!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה