מחפשת מתכונים לקינוחים לחגים

Miriam schwartz

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מחפשת מתכונים לקינוחים לחגים.
לא אכפת לי שתפנו אותי לקישורים פה בפרוג אבל זה סיוט לחפש עם כל כך הרבה מתכונים שיש פה בפורום
הכנתי כבר עוגת שמרים עם קינמון.

עכשיו אני רוצה להכין מוס ויש לי מתכון טעים רק שהוא עם מרגרינה :(, אני רוצה שהמתכון יהיה לתבנית של עוגה
ולא בכוסיות כיוון שאין לי כרגע בבית, ושיהיה לתבנית עוגה עגולה רגילה, ולא שיספיק רק לאיזה 7 מנות, הם הבנתם...

וגם - אני רוצה להכין פטיפור יפה וטעים!, אבל עם חומרים שזמינים בכל בית (גנאש, איך מכינים? אפשר להכין בבית?)
אשמח למתכון ועוד יותר - לסרטון אם למשהו יש, @hbecker לך? :p

ואם למישהו יש רעיונות לעוד מתכונים טעימים, לא מחפשת דווקא קל מאד אבל העיקר שיהיה עם חומרים שזמינים בכל בית, אשמח מאד, תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מחפשת מתכונים לקינוחים לחגים.
לא אכפת לי שתפנו אותי לקישורים פה בפרוג אבל זה סיוט לחפש עם כל כך הרבה מתכונים שיש פה בפורום
הכנתי כבר עוגת שמרים עם קינמון.

עכשיו אני רוצה להכין מוס ויש לי מתכון טעים רק שהוא עם מרגרינה :(, אני רוצה שהמתכון יהיה לתבנית של עוגה
ולא בכוסיות כיוון שאין לי כרגע בבית, ושיהיה לתבנית עוגה עגולה רגילה, ולא שיספיק רק לאיזה 7 מנות, הם הבנתם...

וגם - אני רוצה להכין פטיפור יפה וטעים!, אבל עם חומרים שזמינים בכל בית (גנאש, איך מכינים? אפשר להכין בבית?)
אשמח למתכון ועוד יותר - לסרטון אם למשהו יש, @hbecker לך? :p

ואם למישהו יש רעיונות לעוד מתכונים טעימים, לא מחפשת דווקא קל מאד אבל העיקר שיהיה עם חומרים שזמינים בכל בית, אשמח מאד, תודה!
באשכול הזה יש מתכונים לקינוחים.
את המוסים אפשר להכין בתבנית ולפרוס אח"כ לקוביות לפני ההגשה.
לתחתית אפשר לפורר ביסקויטים ולשטח. הם יתפסו במוס.

https://www.prog.co.il/threads/מנות-אחרונות-לחגים.482381/

הנה תמונה של מוס דומה למתכון של המוס פיסטוק שיש שם באשכול אבל ששמתי בתבנית [מה שנשאר ולא היו לי כוסות, הוספתי מוס שוקולד ופרסתי]
תמונה גרועה.
כבר התחיל להתנמס, אבל לרעיון זה מספיק
כוסות
20190917_184929 (1).jpg


בתבנית
IMG_1914.JPG
IMG_1914.JPG
 

Miriam schwartz

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באשכול הזה יש מתכונים לקינוחים.
את המוסים אפשר להכין בתבנית ולפרוס אח"כ לקוביות לפני ההגשה.
לתחתית אפשר לפורר ביסקויטים ולשטח. הם יתפסו במוס.

https://www.prog.co.il/threads/מנות-אחרונות-לחגים.482381/

הנה תמונה של מוס דומה למתכון של המוס פיסטוק שיש שם באשכול אבל ששמתי בתבנית [מה שנשאר ולא היו לי כוסות, הוספתי מוס שוקולד ופרסתי]
תמונה גרועה.
כבר התחיל להתנמס, אבל לרעיון זה מספיק
כוסות
צפה בקובץ המצורף 550741

בתבנית
צפה בקובץ המצורף 550742 צפה בקובץ המצורף 550742
תודה רבה.
קודם כל הקישור שהפנית אליו כמדומני הוא בחכמת נשים ואני לא נמצאת שם כך שאין לי השראה

דבר שני, לא אחזתי בדיוק, אם את מדברת על פיסטוק - אני לא רוצה מתכון של מוס פיסטוק
אני מחפשת מתכון שבתחתית שמים בסקוויטים / בצק מסויים, שלזה כבר יש לי מתכון אז לא חובה אבל עדיף + מעל שכבת הבצק לשים את המוס עצמו בצבע חום - מוס שוקולד
 

A B

משתמש מקצוען
יש לי מתכון פצצה......
אפשר גם באישי וגם בתבנית

שכבה 1:
400 גר' תותים קפואים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
לטחון בבלנדר
1/3 להשאיר בצד ואת כל השאר לפרוס על התחתית ולהקפיא חצי שעה

שכבה 2:
להקציף 1 ריצ' גדול+ 1/2 כוס סוכר ו1 סוכר וניל.
להוריד 1/3 ואת השאר למרוח על השכבה הראשונה ולהקפיא חצי שעה.

שכבה 3:
לערבב את שתי השלישים.....
למרוח על שתי השכבות ולהקפיא.

אני שיניתי את הסדר בין 2 השכבות העליונות.

קלי קלות של עבודה.
טעים חבל"ז
ומצוין בהקפאה.

וגם יוצא כמות של 28 כוסיות אישיות.....


ושכחתי..... יפה בטרוף!!!!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אולי תעלו תמונות של הקינוחים?
לפי זה יותר קל להחליט........:eek:
 

Miriam schwartz

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני כולה מחפשת מתכון בסיסי למוס שוקולד טעים לא אכפת לי עם ביצים, אבל שיהיה עם שוקולד
כפי שציינתי, המתכון שיש לי הוא עם מרגרינה ואני לא מוכנה להכין עם מרגרינה כשאני בטוחה שאין צורך בכך.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני כולה מחפשת מתכון בסיסי למוס שוקולד טעים לא אכפת לי עם ביצים, אבל שיהיה עם שוקולד
כפי שציינתי, המתכון שיש לי הוא עם מרגרינה ואני לא מוכנה להכין עם מרגרינה כשאני בטוחה שאין צורך בכך.
אפשר להמיר בשמן........
 

צליל קסום

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
יש מתכון פצצה של קרין גורן
מוס ללא ביצים
הילדים שלי מתלקקים עליו:
להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס סוכר ורבע כוס מים [אפשר פחות סוכר]
להוריד מהאש וקצת לקרר
להקציף ריץ עם כפית קפה נמס
וזהו!
לערבב את 2 הבלילות בזהירות והרי המוס לפניכם
אני שמה מעל פרורי אגוזים/שקדים שהקרמתי עם סוכר במחבת
וזה ממש ממש טעים וקל!
מהכמות הזו יוצא בערך 10 כוסיות ,נראה לי אינגליש קייק אחד יפה
בתאבון
 

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
לי יש מתכון חבל על הזמן:
מקציפים
4 חלבונים+3/4 כוס סוכר
(להקציף חזק)

להוסיף:
200 גר' שוקולד צמקאו מומס
(אני ממיסה במקרוגל עם שמן ומים)
ולהוסיף 3 חלמונים.


אני אישית מאוד אוהבת את המתכון הזה
כי אני לא סובלת מוס עם ריץ'.

בהצלחה!
 

בר לוין

משתמש מקצוען
מתכון לטראפלס..
מי שחולה על שוקולד זהירות ממכר!!!!!!
ממיסים בסיר 2 חבילות שוקולד מריר עם חבילת לוטוס קראנץ'
שוטחים בתבנית נייר אפיה משומן ושופכים את הבלילה מקפיאים לרבע שעה וחותכים לקוביות.
שמים בקופסא ושופכים אבקת קקאו ומערבבים..
שמים בקירור......
2 דקות עבודה ואנשים לא גמרו להתקשר לבקש את המתכון..
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
מתכון פטנט: איך מכינים מוס תות ושוקולד לבן - בלי תות

מוס תות ושוקולד לבן בלי תות.
מה צריך?ֿ⁠
למוס: חבילת אבקה להכנת ג׳לי תות (80-85 גרם) כוס מים רותחים 2 כפות סוכר 4 כוסות שמנת מתוקה
לשכבת שוקולד לבן: 100 גרם שוקולד לבן (חבילה) 50 גרם שמנת מתוקה (רבע כוס), לקחת מהשמנת של המוס.
איך מכינים: # את כוס המים הרותחים לתוך קערה, ולתוכה את הסוכר ואת אבקת הג׳לי.
# מכמות השמנת של המוס להשאיל רבע כוס לשכבת השוקולד לבן.
# את השמנת מתוקה להקציף במיקסר עד התגבשות וקבלת קרם.
# כאשר תערובת המים התקררה מעט נחבר עם תערובת השמנת ונערבב בעדינות, מהקרקעית מעלה.
# למלא כמעט עד הסוף מכוס ההגשה (הכוס לא משנה), אפשר להיעזר בשק זילוף.
# להכניס למקרר לפחות שעה עד התייצבות המוס.
# לשכבת השוקולד הלבן: לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו לדקה וחצי ולערבב.
# למזוג כפית של תערובת השוקולד מעל כל כוס מוס.
 

Tzofi

משתמש צעיר
מתכון פטנט: איך מכינים מוס תות ושוקולד לבן - בלי תות

מוס תות ושוקולד לבן בלי תות.
מה צריך?ֿ⁠
למוס: חבילת אבקה להכנת ג׳לי תות (80-85 גרם) כוס מים רותחים 2 כפות סוכר 4 כוסות שמנת מתוקה
לשכבת שוקולד לבן: 100 גרם שוקולד לבן (חבילה) 50 גרם שמנת מתוקה (רבע כוס), לקחת מהשמנת של המוס.
איך מכינים: # את כוס המים הרותחים לתוך קערה, ולתוכה את הסוכר ואת אבקת הג׳לי.
# מכמות השמנת של המוס להשאיל רבע כוס לשכבת השוקולד לבן.
# את השמנת מתוקה להקציף במיקסר עד התגבשות וקבלת קרם.
# כאשר תערובת המים התקררה מעט נחבר עם תערובת השמנת ונערבב בעדינות, מהקרקעית מעלה.
# למלא כמעט עד הסוף מכוס ההגשה (הכוס לא משנה), אפשר להיעזר בשק זילוף.
# להכניס למקרר לפחות שעה עד התייצבות המוס.
# לשכבת השוקולד הלבן: לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו לדקה וחצי ולערבב.
# למזוג כפית של תערובת השוקולד מעל כל כוס מוס.
אפשר בקובץ להורדה? תודה
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אולי תעלו תמונות של הקינוחים?
לפי זה יותר קל להחליט........:eek:


מתכון למוס שוקולד מהיר בומב ללא ביצים וללא אפייה טעים ועשיר בקלי-קלות

נ.ב. תמיד אפשר להמיר את השמנת לריץ'
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה