כמה זמן אפשר לשמר במקרר?
אני אוהבת להכניס את תבנית תפוחי האדמה ממש לפני שבת שיצא טרי וקריספי.
הבעיה היא שיש הרבה עומס ברגע האחרון וזה לא מוצלח לעמוד ולקלף תבנית תפוח אדמה שעתיים לפני שבת.
האם אני יכולה לחתוך את התפודים, לתבל אותם בשמן ובתבלינים ולהשאיר במקרר בליל שישי עד ערב שבת ורק אז להכניס אותם לתנור? זה יהרוס את המרקם / את הטעם / את הצבע?
אני אוהבת להכניס את תבנית תפוחי האדמה ממש לפני שבת שיצא טרי וקריספי.
הבעיה היא שיש הרבה עומס ברגע האחרון וזה לא מוצלח לעמוד ולקלף תבנית תפוח אדמה שעתיים לפני שבת.
האם אני יכולה לחתוך את התפודים, לתבל אותם בשמן ובתבלינים ולהשאיר במקרר בליל שישי עד ערב שבת ורק אז להכניס אותם לתנור? זה יהרוס את המרקם / את הטעם / את הצבע?