יצירתיות במטבח במינימום כלים- הכל בקערה אחת

הכי בעולם

משתמש מקצוען
חברות גמר חתימה טובה!!!
ובשורות טובות.
עוף בתנור הכל בתבנית
חלקי עוף
תבלינים:
פפריקה אדומה מתוקה.
מעט פלפל לבן/ שחור
מעט תבלין סטייק
גריל עוף
טיפ טיפה פילדלפיה
אפשר מעט שווארמה
לפזר את התבלינים מעל כל נתח לשפוך מעט שמן לעסות את העוף אם שקית נילון/ כפפות, להשרות נניח כשעה אפשר 3 שעות מכוסה תלוי בזמן.
אם בא לכם לפנק עד הסוף תוסיפו בצל ( גם למפונקים) מלמעלה תפוחי אדמה מעט שמן לערבב אותם לפי מידת הצורך לאפות על אש נמוכה 150 המון זמן שזה יוציא נוזלים אח" כ אפשר על חום גבוה 180
ניתן אחרי ההשריה להוסיף מעט מים ואז לאפות
 

kiwi

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
יש לי רעיון חמוד למי שאין זמן להמיס שוקולד ושמן לציפוי העוגה:
אני שוברת שוקולד מריר לקוביות ומניחה על העוגה בעודה חמה לאחר מספר דקות מורחת את השוקולד. יוצא נהדר!
 
נערך לאחרונה ב:

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
המסת שוקולד לזילוף בלי באן מרי וכל העניינים האלה:
להכניס קוביות שוקולד לשקית, להניח בתוך נטלה/כלי מלא במים רותחים.
לתת לו להתנמס בנחת (דקות ספורות)
לזלף בכיף
-השקית לפח. (מותר לפני הזריקה לתת לילדים ללקק את השאריות)
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
א
יש לי רעיון חמוד למי שאין זמן להמיס שוקולד ושמן לציפוי העוגה:
אני שוברת שוקולד מריר לקוביות ומניחה על העוגה בעודה חמה לאחר מספר דקות מורחת את השוקולד. יוצא נהדר!
אהבתי את הרעיון צל" ש
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
מילקי שייק מדהים!!!
קוצר הצלחות זריז ולא מלכלך...
החומרים
בקבוק ריק
משפך
כוס קרטון
2 כפיות קקאו
4 כפות סוכר
גלידה קרסימו 3 טעימים
לבחירה- שמנת חלבי
לבחירה- ריבת חלב
חלב
להעמיס בכוס קרטון את הקקאו+ סוכר במים חמים
למזוג את הגלידה לבקבוק, כרבע בקבוק, להוסיף שאר חומרים, לנער בקבוק להוסיף חלב לפי הצורך
לקישוט- א. לזלף בכוס שוקולד או מייפל בסיבוב ולמזוג מלמעלה את מליקשייק.
ב. להקציף שמנת חלבי, ולזלף בצורה סיבובים
בהצלחה
 

שם בדוי

משתמש פעיל
יש לי רעיון חמוד למי שאין זמן להמיס שוקולד ושמן לציפוי העוגה:
אני שוברת שוקולד מריר לקוביות ומניחה על העוגה בעודה חמה לאחר מספר דקות מורחת את השוקולד. יוצא נהדר!

בלי שמן השוקולד מתקשה ונהיה שביר. לא מתאים לכל העוגות.
אני שמה את השוקולד והשמן בתוך שקית (אפשר לשים בתוך עוד שקית ליתר בטחון), ומכניסה לתוך סיר עם מים ומרתיחה על האש עד שהשוקולד נמס.
ואז עושה חור בשקית, מרוקנת את תכולתה ומורחת על העוגה.
 

נתיבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
בלי שמן השוקולד מתקשה ונהיה שביר. לא מתאים לכל העוגות.
אני שמה את השוקולד והשמן בתוך שקית (אפשר לשים בתוך עוד שקית ליתר בטחון), ומכניסה לתוך סיר עם מים ומרתיחה על האש עד שהשוקולד נמס.
ואז עושה חור בשקית, מרוקנת את תכולתה ומורחת על העוגה.
אז אני אפילו לא מלכלכת סיר
אני פשוט מכניסה את השקית הזו לתוך הקומקום
ומוציאה אחרי כמה דקות בכלום מאמץ
(לכמות גדולה חשוב להשהות את השקית כמה דקות טובות בתוך הקומקום מעבר לזמן הרתיחה)
ועוד משהו נחמד, עשיתי כמה פעמים ויצא מצויין
אני מדפיסה ציור מניחה עליו שקף ועם השקית זילוף ביד מציירת על השקף את הציור שמתחת (זה יכול להיות מונוגרם של הזמנה למשל) מקפיאה לכמה דקות ומניחה בביטחה על העוגה!

(ונ.ב. אחרון:) מומלץ שהשקית לא תיגע בקרקעית הקומקום היא עלולה בהחלט להתחורר
וממילא עדיף לקחת מראש שקית הקפאה עבה יותר)
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
דגים של בעלי!!!
אין מי שלא נמס גם המפונקים!!
מערבבים במיכל פפריקה מתוקה
שום / גבישי שום
כוסברה טחונה
פלפל
מעט מלח
שמן
לערבב בכל ביחד
לשפוך מעל הדג /למרוח
לפזר מעט קצח, גם למראה וגם לטעם
לאפות בתנור עד שמוכן
20191004_151752.jpg
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
סלט חצילים טעים בלי לכלוך!!!
בתבנית גדולה!
3-4 חצילים קלים, ושטופים לפזר מלמעלה מלח גס לאורך כל החציל.
3 גמבות, שטופות וחתוכות לחצי, לשים ליד החצילים, 2 בצל פרוס לפרוסות, לשפוך מלמעלה שמן, על כל הירקות
לאפות עד שרך הירקות
להוציא בשר מהחצילים לקופסא של ליטר להוסיף גמבות ובצל, לטחון עם מעט מיץ לימון, והרי מעדן משובח... בלי מאמץ...
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוף, אורז וגזר בסיר אחד:
מסדרים בסיר קוביות בצל, רבעי עוף / שוקיים, מתבלים בפפריקה ופלפל, מוסיפים כמה גזרים קלופים ומבשלים על אש נמוכה שעה. אין צורך להוסיף נוזלים, מאחר והעוף מגיר נוזלים מעצמו.
לאחר שעה מוציאים את העוף, חותכים את הגזר לקוביות קטנות (זהירות, חם!), ומוסיפים אורז ומים בכמות כפולה ומלח. מסדרים את העופות חזרה בסיר, מרתיחים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהנוזלים נטמעים באורז.
בתאבון.
נ.ב. יש להכין מראש כמות יותר גדולה מהמתוכנן....
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
אורז בתנור!!!
שוטחים אורז בתבנית מכפילים את כמות המים , מעט שמן , תבלינים לפי הצורך
לאפות על 150 משהו כמו שעה עד שעתיים יוצא משהו משהו
לשידרוג
אפונה וגזר מישימורים לגרד בטטה מלמעלה לשפוך מעל האורז בהחלט מתכון חגיגי
יש לי מתכון מדויק אבל אנחנו נותנים האינטואיציה שלנו לזרום
 

+ screen

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
המסת שוקולד לזילוף בלי באן מרי וכל העניינים האלה:
להכניס קוביות שוקולד לשקית, להניח בתוך נטלה/כלי מלא במים רותחים.
לתת לו להתנמס בנחת (דקות ספורות)
לזלף בכיף
-השקית לפח. (מותר לפני הזריקה לתת לילדים ללקק את השאריות)
כשאין לי זמן להמיס נורמאלי את השוקולד אז אני שוברת את הקוביות שמה בתוך 2 שקיות וקושרת טוב ומרתיחה ביחד עם קומקום מלא חצי מים. יוצא מעולה!
 

יהלי1983

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עוגת גבינה טעימה וכלום עבודה: (נראה לי ממתכונים ב10 דקות)
לערבב בקערה לפי הסדר הרשום, עם מטרפה-
4 ביצים
1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1 ק"ג גבינה
2 כפות גדושות קמח
2 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות פודינג וניל
לאפות בתבנית משומנת 20X30 בחום 150 מעלות כשעה ורבע.
לקרר כ4 שעות (טעים גם חם)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה