דג פורל

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם הכוונה לדג שלם, הייתי מכינה בעבר הרבה,
דג עדין ולכן התיבול שלו עדין:

- לנקות היטב את עור הדג, ולשפשף עם סכין.

- להשרות 10 דק' בלימון ולשטוף היטב

- לערבב:
½ כוס שמן זית
מעט פפריקה
מעט פלפל שחור
מעט אבקת מרק
מלח
טיפה שום כתוש
מעט גריל דג

- לשפוך על הדג ולאפות סגור בנייר כסף כ- 30 דק'.

 

liga

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לי יש מתכון משלם
לקצוץ שמיר
הרבה קוביות שום קטנות
קצת שמן זית
ומעט לימון סחוט
לערבב הכל ביחד
ולפזר מעל הדג (אם זה דג שלם אני אוהבת למלא בעיקר בתוך הדג וקצת מלמעלה)
לפזר קצת מלח גס על הכל וקצת פלפל שחור גרוס
מעל הכל להניח פרוסות דקות של לימון עם הקליפה
יוצא מעדן
אגב המתכון יוצא מצויין גם על אמנון
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
חיפשתי אשכול ישן שלמרות תאריכו הוא תועלתי, ועליו הוספתי את שאלתי.

שאלתי על דג שלם
@shira bira

צרור כוסברה ללא גבעולים עבים
חבילתעלי בזיליקום ללא גבעולים שטוףפים ובדוקים.
2-3 שיני שום
2 פרוסות לימון כבוש /טרי ללא הקליפה והציפה.
מלח ופלפל גרוס
שמן זית

במעבד מזון מרסקים את כל הנ"ל ומוסיפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת משחה.
מורחים את פנים הדג היטב ואופים או צולים בגריל.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה