למי יש? מתכון של עוגה מבצק, שוקולד וקצף למעלה

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
את ה75 גרם מרגרינה בשוקולד - להמיר בשליש כוס ח"פ שמן?

רוצה לוודא שהבנתי..
תודה!
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
העוגה טובה בהקפאה? הקצף לא נהרס? נראה טוב?

הרבה יותר טעים קר!!
מתה על העוגה הזו והיא טובה בכל הזדמנות!
אופה, חותכת ריבועים ומקפיאה קופסאות
שולפת בשעת הצורך.
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
מקפיצה.... הכנתי בעבר לפי מה שכתבת- יצא מעולה- עבר זמן - ואני לא זוכרת, איזה גודל כוס להשתמש? תודה!
ובכל פעם שכתוב כפ' הכוונה לכף או כפית?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני חושבת שאני מתחילה לאסוף מתכונים לסוכות תשפ"ב
 

בדוח

משתמש מקצוען
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
הכנתי עכשיו ויצא ממש טוווב!
(וגם החתיכה שגנבתי היתה טעימה :) )
מחכים לשבת!! תודה רבה לך!
 

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שמרתי להזדמנות והנה היא הגיעה.
הבצק יצא ממש נמוך ביחס לקצף
והייתי מפחיתה קצת קקאו בשוקולד כי היה לי טיפה מריר.
אבל בסה"כ היה מצויין והילדים ממש שמחו.
תודה על השיתוף! 20201109_194114.jpg
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

יפה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@123770
כמה כפות פודינג שמת בקצף?
כף זה לא מעט מידי?
 

מימי פ

משתמש פעיל
רוצה לדעת איך גורמים לקצף
לצאת יבש ופריך...
בד"כ יוצא לי רטוב ומעצבן
ולאפות יותר מידי יחרוך את העוגה...
מאמינה שיש כאן איזה פטנט שאני לא יודעת---
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
באיזה גודל כוס להשתמש?
 

tobic

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
מכינה עכשיו את העוגה לפי המתכון שכאן.
הבצק יוצא שומני מידי.
איך יצא אצלכם ?
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
המתכון של קרייזמן אבל בלי חצי קילו מרגרינה

2.jpg
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
כדאי להוסיף כפית קפה בקקאו כדי לטשטש טעם מריר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה