חידשת לי,חלות, עוגות ומנות אחרונות- כמובן אפשר להקפיא.
בשר, כדאי מאד לבשל, לקרר ולפרוס, לארוז בכמות שאת מתכננת לסעודה, להקפיא גם את הרוטב, בנפרד. ובחג לבשל שוב על אש קטנה.
פשטידות אפשר להכין מראש.
אם את רוצה ממש מושלם, תאפי 5 דקות פחות ממה שצריך, ואז בחג, תאפי בשעון שהופעל מראש בשעון שבת, יוצא כמו טרי. (אותי זה לפעמים מלחיץ להשאיר תנור, אז תחשבי אם מתאים לך )
אפשר להקפיא גם אורז.
קציצות כרתי וסילקא אפשר להקפיא.
וכן, עופות חתוכים ומתובלים בתבניות, שצריך רק להכניס לתנור.
מה שלא כדאי להקפיא זה כל מה שעשוי מתפוחי אדמה.
בהצלחה
תודה רבההאמת, עשיתי את זה פעם אחת, כשנשאר המון אורז, פשוט הקפאתי בשקית, ואח"כ הפשרתי במקרר וחממתי במיקרוגל. יצא מצוין
אבל בד"כ אני לא רואה בכך שום צורך, מכינה אורז בשתי דקות בתנור: שמה בתבנית אורז, שמן, מלח, פלפל, מוסיפה מים רותחים בכמות כפולה מהאורז, מכסה היטב בנייר כסף ואופה שעה. יוצא מושלם.
כמובן, אפשר להוסיף כיד הדמיון, הכי עסיסי גזר מגורד דק, בנפח של האורז, מערבבים לפני האפיה, יוצא טעים ועסיסי במיוחד.
אפילו לפני.דגים להכין מיום שישי ובראשון לאפות?.
לשים בקירור או במקפיא?
אתמול ניסיתי לעשות אורז על הפלטה
חממתי שמן בתוך תבנית חדפ שמתי את האורז ומלח ונתתי להם כמה דק ואז הוספתי מים בכמות כפולה כיסיתי בנייר כסף ומעל מגבת
אחרי כארבעים דק האורז היה מוכן!!!
אותו דבר מכינה דגים בשבת שמה על הפלטה לא אפוי/מבושל בכניסת שבת ובסעודה זה מוכן
אנחנו מכינים הכל מראש אפוי ומבושל ומחלקים את המקפיא לפי סעודות.דגים להכין מיום שישי ובראשון לאפות?.
לשים בקירור או במקפיא?
כמה זמן את שמה בפלטה? ומה הטיבול?בחגים אני מכינה תפו"א אפויים על הפלטה.
מכינה אותם ככה בשקית קוקי מתובל, שמה על הפלטה ויוצא ממש טרי טרי וטעים.
אני מכינה תפו"א עם תיבול, בדיוק כמו באמצע השבוע כשאני מכינה לאפיה.כמה זמן את שמה בפלטה? ומה הטיבול?
על כמה מעלות בתנור?האמת, עשיתי את זה פעם אחת, כשנשאר המון אורז, פשוט הקפאתי בשקית, ואח"כ הפשרתי במקרר וחממתי במיקרוגל. יצא מצוין
אבל בד"כ אני לא רואה בכך שום צורך, מכינה אורז בשתי דקות בתנור: שמה בתבנית אורז, שמן, מלח, פלפל, מוסיפה מים רותחים בכמות כפולה מהאורז, מכסה היטב בנייר כסף ואופה שעה. יוצא מושלם.
כמובן, אפשר להוסיף כיד הדמיון, הכי עסיסי גזר מגורד דק, בנפח של האורז, מערבבים לפני האפיה, יוצא טעים ועסיסי במיוחד.
לא ממש מדויק.לפי הידוע לי אסור לעשות כך כי הדגים מתבשלים בשבת. צריך לשים שעתיים לפני שבת על הפלטה כדי שעד שבת כבר יהיה מבושל
תפוחי האדמה לא משחירים לך במקרר?בחגים אני מכינה תפו"א אפויים על הפלטה.
מכינה אותם ככה בשקית קוקי מתובל, שמה על הפלטה ויוצא ממש טרי טרי וטעים.
לאבשום אופן
תפוחי האדמה לא משחירים לך במקרר?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: