ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
באמצע האפיה:
אבל בלי מרגרינה- לבנתיים
פעם הבאה ננסה עם מרגרינה- שמן קוקוס
 

קבצים מצורפים

  • IMG_9137.JPG
    IMG_9137.JPG
    4 MB · צפיות: 678
  • IMG_9138.JPG
    IMG_9138.JPG
    2.3 MB · צפיות: 647

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
2. אני לא מעיזה להמיר מרגרינה בשמן במיוחד בבצק פריך,
אם מישהי תנסה והעוגה תצליח, גם אני אשמח.
אני ממירה מרגרינה בשמן קוקוס מעובד, יוצא מעולה!
חוץ מזה יש את המרגרינה של שמרית שעשויה משמן קנולה ללא שומן טראנס, יותר בריא
 

מצליחה

משתמש מקצוען
@start
העלתי בחכמת נשים מתכון לעוגת דבש
https://www.prog.co.il/threads/עוגת-דבש.477314/

שנים רדפתי אחרי המתכון המושלם.
עד שלפני החגים בשנה שעבר, מצאתי אותו
קבלי:
תבנית הכי ענקית.
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות צפורן טחון
כפית סודה לשתיה
כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

להקציף ביצים שלמות+סוכר בערך 10 דקות
לערבב בנפרד חומרים יבשים בקערה.
חומרים רטובים בקערה אחרת, (את הקפה להמיס במים הרותחים)
לאחד תערובות
לשפוך לתבנית ענקית
לאפות עד שהעוגה יציבה

הערות:
עשיתי עם קמח כוסמין, יוצא מעולה, לא מרגישים בכלל.
העוגה הזאת, אף פעם!!! לא צונחת, תמיד נשארת גבוהה, אוורירית ורטובה למעלה.
גם הצבע שלה הוא כהה, כמו עוגת דבש (ולא כמו עוגת קפה).
בתאבון!
 

בבושקה...

משתמש פעיל
חדוי כנרת .

עשיתי את העוגה בצק לבן, קרם חום, טורט חום קרם חום ושטרויסל
יצא מושלם ! גם במראה וגם בטעם . פשוט ליקקו את האצבעות
תודה לך
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חדוי כנרת .

עשיתי את העוגה בצק לבן, קרם חום, טורט חום קרם חום ושטרויסל
יצא מושלם ! גם במראה וגם בטעם . פשוט ליקקו את האצבעות
תודה לך
איזה יופי! ממש שימחת אותי
תודה על השיתוף
 

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
עוגה דמוית גבינה
עשיתי, יצא טעים,
2 שאלות:
- איך נמנעים מגושים בפודינג?
- אשמח אם פעם מישהו יוכל לומר לי איך מצליחים להקפיא כאלו עוגות?
יש למישהו מקום פנוי במקפיא רק לשכבה אחת בכל מגירה?
בינתיים פשוט הקפאתי ב2 קופסאות נמוכות, השאר התחסל...
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ערבבתי כל הזמן, מבטיחה :(

ומישהי מוכנה לגלות לי איך מקפיאים עוגה עם קצפת למעלה?
גם בלי שתבטיחי מאמינה לך, אבל באמת לא יודעת למה זה קרה:eek:
אולי אולי להבה מדי גדולה ואז הקרם התגבש מדי מהר?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ומישהי מוכנה לגלות לי איך מקפיאים עוגה עם קצפת למעלה?

את העוגה הזו ספציפית אני מקפיאה היטב ע"ג מגש פתוח ללילה
ולמחרת מאחסנת בקופ' [סגורה היטב] בשכבות כשביניהן שקית הקפאה

ומובן שבעת ההפשרה,
שוטחת מיד את פרוסות העוגה ע"ג מגש, לפני הפשרתן!
כדי שלא תדבקנה.
 

לימונדה!!

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חדוי כנרת, (לא יודעת איך מצטטים שם של ניק)
יש לך אולי מתכון למוס
שעושים בכוסיות אישיות
משהו עם דובדבנים...?
 

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
חדוי כנרת, (לא יודעת איך מצטטים שם של ניק)
יש לך אולי מתכון למוס
שעושים בכוסיות אישיות
משהו עם דובדבנים...?
כותבים @ ואז את שם הניק בלי רווח.
למשל: @לימונדה!! - כתבתי @ לימונדה!! אבל לא שמתי רווח בין ה @ למילה לימונדה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה