למי יש? מתכון של עוגה מבצק, שוקולד וקצף למעלה

I) AM)

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון מוצלח של עוגה קלאסית ומוכרת עם בצק למטה, שוקולד באמצע, וקצף למעלה. יש כאלו שקוראים לה עוגת פודינג
תודה רבה
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
20 דק אפיה.
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מענין, במתכון אצלנו שומרים חתיכה מהבצק ומפוררים על הקצף לפני האפיה.
זה לא הורס את הקצף?
כל הרעיון שהקצף נשאר חלק- מקסימום סוכריות צבעוניות.
בעוגת שוקולד פרורים זה הולך אבל לא ראיתי בעוגת קצף, מעניין!
 

מ...

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
לאיזה גודל תבנית מתאים?
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
חד פעמית הכי גדולה.
 

שני זאת אני :)

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה לא הורס את הקצף?
כל הרעיון שהקצף נשאר חלק- מקסימום סוכריות צבעוניות.
בעוגת שוקולד פרורים זה הולך אבל לא ראיתי בעוגת קצף, מעניין!
לאא זה דווקא ממש מוסיף
אבל אולי זה מתכון קצת אחר אז, לא עברתי על המצרכים.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש את זה לצפורה קרייזמן
ניחוחות שבת וחג
עמ' 123
 

מ...

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
בעצם אופים קודם את הבצק 25 דק'
ואח"כ שוב עם שכבת השוקולד והקצף עוד 20 דק?
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ת'אמת, לא ניסתי להקפיא.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה