זו עוגת קוקוס.עד שחדוי תעלה, בינתיים הנה משהו שהעלתי בעבר:
https://www.prog.co.il/threads/עוגה-לגברים.430298/#post-6287676
יש הסוברים כי קוקוס הוא אגוז, לעניין המנהג שלא לאכול אגוזים בר"ה
זו עוגת קוקוס.עד שחדוי תעלה, בינתיים הנה משהו שהעלתי בעבר:
https://www.prog.co.il/threads/עוגה-לגברים.430298/#post-6287676
צילמתי לך את הקצה,
כי כבר חתכתי והקפאתי.צפה בקובץ המצורף 542855
אז זהו,איזה מקסימה שאת...
אבל בתנאי שגם תשלחי לי לטעום
תודה רבה!!צילמתי לך את הקצה,
כי כבר חתכתי והקפאתי.צפה בקובץ המצורף 542855
את רואה מה זה??אז זהו,
קיבלתי פטור?
תודה רבה!!
נראה מקסים!
את רואה מה זה??
דואגים לך מהשמים
שעה כולל הכל.סתם שאלה, כמה זמן עבודה זה בערך?
צר לי,בעז"ה בהמשך היום
נראה מעולה!בשמחה!
נשחיל כאן עוד טיפ:
*תמיד כדאי לחורר בעזרת מזלג שכבות בצק די בצפיפות,
זה מונע בועות וגבעות וכך העוגה מתקבלת ישרה
ואם באותה עוגה ישנן מס' שכבות בצק, יש לחורר כל אחת בנפרד!
וופלה של שכבות בצק במילוי חלבה
נהדרת לשמחות
א) לבצק:
4 כוסות קמח
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
1 חב' מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
1 כף שמרים יבשים
1 חלמון
1/2 אפיון
חלקי ל-3 חלקים ואפי 7 דק' כל שכבה בתבנית גדולה 30*35 ס"מ.
ב) למילוי:
1/2 ק"ג חלבה מפוררת
8 כפיות קקאו
1 כף קפה נמס
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/2 חב' מרגרינה
המיסי את כל החמרים פרט למרגרינה כבי את הלהבה והוסיפי את המרגרינה.
חלקי ל-2 וצנני.
ג) ההרכבה:
מעל עלה בצק אפוי מרחי בעדינות מחצית מהמלית,
כסי בזהירות בשכבת בצק אפויה נוספת
מרחי את מחצית המלית הנותרת
כסי בשכבת בצק האפויה שנותרה.
ד) לקישוט:
1 חב' אבקת סוכר-זרי מעל
אפשרות נוספת:
זילופי שוקולד מומס באלכסון
נראה מדהים, אין עליך! ותודה ענקית על כל המתכונים!!עוגת סנדביץ תפוחים הונגרית
לבצק:
3+1/2 כוסות קמח
1 כף תמצית וניל
1 חב' מרגרינה
4 חלמונים [אני שמה ביצה אחת]
1 אפיון
1/2 כוס חומץ
קליפת לימון
20 גר' שמרים
3/4 כוס סוכר
לושי לבצק וחלקי ל-2
למילוי:
2 ק"ג תפוחי עץ
1 כף קינמון
1+1/4 כוסות סוכר
ההכנה:
1. רדדי עלה וחוררי בעזרת מזלג
2. פזרי פירורי בסקוויטים/פירורי לחם/קמח מצות
3. צקי את המילוי
4. כסי בעלה נוסף וחוררי במזלג.
5. משחי בביצה+כפית שמן
6. חרצי קווים אלכסוניים בעזרת הצד הקמור של המזלג.
לגיוון:
א. ניתן להעביר קווים אלכסוניים לכיוון אחד בלבד.
ב. אפשר ל-2 הכיוונים כמו וופל
ג. כשרוצים לשלוח פס מהעוגה אפשר להעביר את האלכסוניים במרווח של רוחב המזלג, מתקבל יפה מאד,
אבל אם פורסים את העוגה לפרוסות, לא כל פרוסה תקבל את הדוגמא.
ואז כדאי כמו שהצעתי בס' א' או ב'.צפה בקובץ המצורף 543335 צפה בקובץ המצורף 543336 צפה בקובץ המצורף 543337 צפה בקובץ המצורף 543338
במשך השנה מומלץ תפוחי גרנד, אבל בעונה זו הם מאד חמוצים וע"כ לא כתבתי,תודה רבה
אגב, איזה תפוחים הכי טובים לזה?
גראנד/זהוב/פינק/אדום
בעלי קנה לי זהוב, אני מקווה שזה טוב (אני באמצע)
@חדוי כנרת ?!
איזה בצק זה אמור לצאת? גם שמרים וגם א. אפיה?
וסתם כך מה החומץ עושה?
תודה!זהוב-מעולה!
בצק פריך שתופח מעט בגלל השמרים והאפיון.
החומץ נותן מעין מרקם של דמוי בצק עלים.
בהצלחה!
מעניין איך יצא לךתודה!
מחכה שיצא מהתנור...
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: