Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
חדוי, איזה שפע! תבורכי :)
זוכרת לטובה את עוגת החלווה שהעלית פה בעבר. הכנתי אותה בהדרכתך והיא יצאה מעולה!
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
העוגות נראות מעולות ומגרות!
אשמח למתכונים בסגנון אבל בלי ביצים חיות.
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
ומכיון שמדובר באשכול לחגי תשרי רציתי לשאול,

יש לי מתכון לסנדביץ תפוחים הונגרית משובחת ויפה לשמחות האם מעניין כאן מישהי?

כמו"כ רציתי להמליץ על הדובשניות המקסימות של @גרפיקה100
עם תוספת ציפוי משדרג

וכן, טורט דבש משובח של @סטודיו ישר
אני אשמח למתכון לעוגת תפוחים
ההסברים שלך מעולים, חדוי!
תודה על ההשקעה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חדוי, איזה שפע! תבורכי :)
זוכרת לטובה את עוגת החלווה שהעלית פה בעבר. הכנתי אותה בהדרכתך והיא יצאה מעולה!
תודה על השיתוף, חמודה
שימחת אותי

העוגות נראות מעולות ומגרות!
אשמח למתכונים בסגנון אבל בלי ביצים חיות.

האמת,
התלבטתי אם יש צורך במתכונים נוספים כרגע או להשאיר לתקופה של לפני סוכות
יש לי עוגת שכבות בצק מקסימה במילוי חלבה, גיוון לעוגות הקרם.

אני אשמח למתכון לעוגת תפוחים
ההסברים שלך מעולים, חדוי!
תודה על ההשקעה!
היא כרגע נאפית,
לאחר צינון והקפאה, נוכל לפרוס, לצלם להקליד,
אא"כ התמונה אינה חשובה-לבחירתך
 

batglas

משתמש פעיל
עוגות פשוטות- קלות להכנה, ללא קקאו.
אפשר רעיונות?
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
תודה על השיתוף, חמודה
שימחת אותי



האמת,
התלבטתי אם יש צורך במתכונים נוספים כרגע או להשאיר לתקופה של לפני סוכות
יש לי עוגת שכבות בצק מקסימה במילוי חלבה, גיוון לעוגות הקרם.


היא כרגע נאפית,
לאחר צינון והקפאה, נוכל לפרוס, לצלם להקליד,
אא"כ התמונה אינה חשובה-לבחירתך
אני כבר לא רואה את עצמי מגיעה לאפיה לפני שבת.
אז אחרי שבת - מתי שתצליחי להעלות - עם תמונה או בלי תמונה - אודה לך מאוד!
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מתאימה לשמחה ?
א"כ אשמח למתכון... תודה!

בשמחה!

נשחיל כאן עוד טיפ:
*תמיד כדאי לחורר בעזרת מזלג שכבות בצק די בצפיפות,
זה מונע בועות וגבעות וכך העוגה מתקבלת ישרה
ואם באותה עוגה ישנן מס' שכבות בצק, יש לחורר כל אחת בנפרד!

וופלה של שכבות בצק במילוי חלבה

נהדרת לשמחות

א) לבצק:

4 כוסות קמח

1/2 כוס מים

1/4 כוס שמן

1 חב' מרגרינה רכה

1/2 כוס סוכר

1 כף שמרים יבשים

1 חלמון

1/2 אפיון

חלקי ל-3 חלקים ואפי 7 דק' כל שכבה בתבנית גדולה 30*35 ס"מ.

ב) למילוי:

1/2 ק"ג חלבה מפוררת

8 כפיות קקאו

1 כף קפה נמס

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס מים

1/2 חב' מרגרינה

המיסי את כל החמרים פרט למרגרינה כבי את הלהבה והוסיפי את המרגרינה.

חלקי ל-2 וצנני.

ג) ההרכבה:

מעל עלה בצק אפוי מרחי בעדינות מחצית מהמלית,
כסי בזהירות בשכבת בצק אפויה נוספת
מרחי את מחצית המלית הנותרת
כסי בשכבת בצק האפויה שנותרה.

ד) לקישוט:

1 חב' אבקת סוכר-זרי מעל

אפשרות נוספת:

זילופי שוקולד מומס באלכסון
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0012.JPG
    IMG_0012.JPG
    1.8 MB · צפיות: 1,345

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשרי

אני יודעת שזה אותו דבר.
אבל הטעם של המרגרינה מפריע לנו.

מצטרפת לבקשה

בנוסף לשכבות טורט במילוי קצפת חלבה שהעליתי,

*טורט דבש ניתן לחלק ל-שכבות ולמלאות במילוי קצפת+קראמל/נוגט[למשתמשות], מלית חלבה/קוקוס וכד'.

*כמו"כ אפשר לגלגל אותן כרולדות עם אחת המליות הנ"ל, מתקבל מקסים!

*אפשר גם עם שמנת מתוקה וריבת חלב

*בנוסף לכך ניתן להכין בצק שמרים מחצי ק"ג, לחלק ל-3 חלקים,לרדד ולאפות כעוגת שכבות

לתשומת ליבכן:
כל האפשרויות שהצעתי, נוסו ע"י מס' פעמים בהצלחה רבה ב"ה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה