@תותחיתתת לבקשתך.
עוגת שוקולד פרורים:
(תבנית בינונית קטנה)
לבצק:
3 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס אבקת פודינג בטעם וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
למלית השוקולד:
200 גר' שוקולד
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מים
2 כפות קקאו
1/2 כפית אבקת אפיה
3-4 כפות קמח
הוראות הכנה:
לערבב את כל רכיבי הבצק במזלג לפרורים. לשמור בצד כחצי כוס פרורים, ואת שאר הפרורים לשטוח בתבנית.
להמיס בסיר קטן על האש את השוקולד יחד עם המים, הסוכר, השמן והקקאו. לערבב היטב על האש קטנה.
לכבות את האש, לחכות שמעט יתקרר, ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה.
לשטוח על גבי הבצק, לפזר את הפרורים שנשמרו בצד.
לאפות בחום 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבת הפרורים.
עוגת שוקולד פרורים:
(תבנית בינונית קטנה)
לבצק:
3 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס אבקת פודינג בטעם וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
למלית השוקולד:
200 גר' שוקולד
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מים
2 כפות קקאו
1/2 כפית אבקת אפיה
3-4 כפות קמח
הוראות הכנה:
לערבב את כל רכיבי הבצק במזלג לפרורים. לשמור בצד כחצי כוס פרורים, ואת שאר הפרורים לשטוח בתבנית.
להמיס בסיר קטן על האש את השוקולד יחד עם המים, הסוכר, השמן והקקאו. לערבב היטב על האש קטנה.
לכבות את האש, לחכות שמעט יתקרר, ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה.
לשטוח על גבי הבצק, לפזר את הפרורים שנשמרו בצד.
לאפות בחום 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבת הפרורים.
נערך לאחרונה ב: