בצק פריך פשוט או בצק פריך עם אבקת שקדים.טוב אז ככה
רק מלראות את התמונות כבר נוזל לי הריר...
איזה מוכשרות אתן.
ועכשיו לתכלס
מזה הבצק - יש מתכון מדויק?
והתבניות - זה סיליקון? איפה קונים?
והקצפת - ריץ גם אפשר מתכון??
חייבת לנסות!
תעזרו לי?!
מבטיחה לשתף!!!
תודה.
ז"א אופים בתבנית רגילה וכשמתקרר חותכים לפי שבלונה?
או כפול 3 , תלוי בגודל הסיפרהחותכים את הבצק לפני האפיה.
כפול שתיים לשתי קומות.
בהצלחה!
תחפשי את המרשם שקלרינט העלתה.
עשיתי אותו גם שבוע שעבר, ויצא מצוין! תודה!
היא כתבה שם לרדד את הבצד בין 2 דפי ניר אפיה, ואז מניחים מעל שבלונה וחותכים (פעמיים או 3)
(אני ניסיתי להקציף שמנת מתוקה והקצפת ממש נשברה, אז קניתי ריץ' רגיל פרווה ויצא מצוין.)
תודה,@gbg מרשים ומגרה!
ממש תודה על הפרוט!@gbg מרשים ומגרה!
כיף לשמוע שיצא לך מצוין
להבא - לגבי הקצפת שמנת מתוקה חלבית
1. הקצפת צריכה להיות ממש קרה-
ישר מהמקרר, לתוך הקערה!
2. כדאי להכניס גם את קערת ההקצפה + המקצפים למקפיא לכמה דק'
(גילוי נאות, אני מדלגת על שלב זה
3. ההקצפה עצמה -
יש את אלו שיתחילו עם מהירות נמוכה יותר, ורק אח"כ יעלו בהדרגה למהירות גבוהה
אני כן מתחילה מיד עם המהירות הכי גבוהה (אין לי זמן...) אבל -
עומדת צמודה למיקסר ולא מורידה עיו
כי תוך חצי דקה, זה כבר הופך לחמאה
צריך לדעת לעצור בזמן ולא לפספס!
אם צריך להוסיף משהו לשמנת (פודינג וכו') להוסיף ממש לפני סיום ההקצפה,
ולא להוסיף אחרי שזה כבר מוקצף 100%, כי אז זה נהרס.
אני משתמשת המון!!! עם שמנת מתוקה,
וב"ה זה תמיד מצליח.
אם בכל זאת את מסתבכת,
תוכלי להוסיף לריצ' המרוכז
חצי כוס חלב, במקום חצי כוס מים....
@טובה ראם הנה המתכון, המון הצלחה! שתפי בתוצאה
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-רואים-פירות.413481/
שמנת מתוקה.@קלרינט בשיתוף "רואים פירות" הקפת שם עם שמנת מתוקה ? או רק ריצ' ??
יפה ! אז יצא לך ממש יציב ,שמנת מתוקה.
אבל יש מצב ששמתי קצת יותר פודינג, לא זוכרת כבר...
רעיון! אני מאמצת....כדי לזלף שמנת מתוקה שתשאר יציבה, אני ממירה רבע מהכמות בריצ' (אוהבת של השף הלבן ) ומקציפה כרגיל.
לקראת הסוף מוסיפה פודינג וניל.
יש לך אולי תמונה? לא הצלחתי להבין איך יוצא אחיד ולא חתיכות-חתיכות..שיטה קלה ומנוסה לאמהות שאין להם עודף זמן ורוצות להכין עוגה יפהייפיה וטעימה בכמה דקות:
להכין עוגת מספרים מ ב ס ק ו ו י ט י ם !!!!
כמה פשוט ככה גאוני.
את שכבת הבצק להמיר לבסקוויטים.
פשוט מאודד: לסדר בצורת המספר,להכין קרם רגיל ולפנק למעלה בכל מה שעולה על דעתכם.
אצלינו אמצנו את זה באופן קבוע!!!
לילדודס ג'לי, עדשים וכל מיני שטויות כאלה ולמושקע יותר שוקלדים, פירות וכו'
יוצא מהמם וטעיםםם
נסו אותי!!! אין אחד שלא יתלהב!!!
פשוט מדביקה את הביסקוויטים עם קרם למגשיש לך אולי תמונה? לא הצלחתי להבין איך יוצא אחיד ולא חתיכות-חתיכות..
תגידי לי בבקשה שראית והבנת כי רוצה למחוק את זה...פשוט מדביקה את הביסקוויטים עם קרם למגש
הקשקוש שם זה השם של הילדה, מאותיות שוקלד...
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: