דרוש מידע הקצפה במיקסר בוש

אלי7 ספורט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קניתי אתמול מיקסר בוש הגדול של 1000W
אחרי ששמעתי שהוא מצוין וכו'
הקצפתי 9 ביצים והיה מצוין, גם העוגות יצאו טוב
אבל אז הקצפתי 2 שמנת והקצף נפל חשבתי שהשמנת הבעיה אבל אח"כ הקצפתי 2 ריצ' וקרה אותו דבר.

האם יש מישהי שקרה לה כזה דבר? או שיודעת משהו לגבי הקצפה במיקסר הזה?
תודה
 

A8A8

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
אני לא מייבין גדול, אבל זה לא נשמע בעיה במיקסר, אולי היה קצת רטוב וזה מפיח.
אלא אם כן המיקסר רועד וזה מפיל את הקצף
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
קניתי אתמול מיקסר בוש הגדול של 1000W
אחרי ששמעתי שהוא מצוין וכו'
הקצפתי 9 ביצים והיה מצוין, גם העוגות יצאו טוב
אבל אז הקצפתי 2 שמנת והקצף נפל חשבתי שהשמנת הבעיה אבל אח"כ הקצפתי 2 ריצ' וקרה אותו דבר.

האם יש מישהי שקרה לה כזה דבר? או שיודעת משהו לגבי הקצפה במיקסר הזה?
תודה
אני עם בוש כבר כמה שנים וכן אמא שלי. לא נתקלתי במה שאת אומרת. ואני מקציפה 2 שמנת מתוקה ביחד כמעט כל שבוע.
וכן הקצפתי בעבר ריצ'ים, ג"כ לא הייתה בעיה.
 

A8A8

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
אני עם בוש כבר כמה שנים וכן אמא שלי. לא נתקלתי במה שאת אומרת. ואני מקציפה 2 שמנת מתוקה ביחד כמעט כל שבוע.
וכן הקצפתי בעבר ריצ'ים, ג"כ לא הייתה בעיה.
כמעט בטוח שהקערה היתה קצת רטובה.
שתי שמנת כל שבוע? קצת מוגזם... תהנו בכיף...
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
כמעט בטוח שהקערה היתה קצת רטובה
לא אמור להיות בעיה לא בשמנת ולא בריץ'. כי ריץ' במקור מדולל במים וגם שמנת. כך שאין לי מושג ממה נוצרה לה הבעיה אבל ממים זה לא.
(ריץ' אם דיללו במידי הרבה מים אז הוא באמת לא יתקצף. אבל לא ממעט רטיבות בקערה אלא מהרבה...)
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קניתי אתמול מיקסר בוש הגדול של 1000W
אחרי ששמעתי שהוא מצוין וכו'
הקצפתי 9 ביצים והיה מצוין, גם העוגות יצאו טוב
אבל אז הקצפתי 2 שמנת והקצף נפל חשבתי שהשמנת הבעיה אבל אח"כ הקצפתי 2 ריצ' וקרה אותו דבר.

האם יש מישהי שקרה לה כזה דבר? או שיודעת משהו לגבי הקצפה במיקסר הזה?
תודה
יש מצב שאת עדיין צריכה ללמוד כמה להקציף
לדעתי אם מקציפים אפילו בשניה יותר זה נופל .
תתרגלי לאט לאט ותדעי בדיוק מתי לעצור.
בהצלחה!
 

בירה לבנה

משתמש מקצוען
גם את השמנת וגם את הריץ' צריך להקציף כשהם קרים- מהמקרר
ולא היו כמה שעות בחוץ.
אם הם לא קרים - הם נופלים בהקצפה.
 

אלי7 ספורט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
טוב, אז תודה לכולם
אחרי ברור ונסיון חוזר הצלחתי לפתור את התעלומה אשתף:
עד היום הקצפתי במיקסרים אחרים ובמיקסר יד והייתי רגילה להקציף הרבה מאד זמן,
מסתבר שהבוש תותח והוא מקציף תוך 3 דקות!!!
יותר זמן מזה הקצף נשבר ונופל.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה