מתכון ישן ישן וטעים טעים שהכי קל בעולם להכין.
מה צריך?
עוף שלם (טרי או מופשר לגמרי)
מלח גס
כן, זהו.
מה עושים?
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
במרכז התבנית מנחים תבנית (לא ח"פ) הפוכה. להניח עליה נייר אפיה בגדול המתאים, רצוי שלא יהיה עודף בחוץ.
"עושים סיבוב" של מלח גס בתוך התבנית הגדולה קרוב לדפנות.
מניחים את העוף על התבנית הקטנה.
ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
כן, זהו.
העוף יוצא שחום, רך כל כך ואם אתם לבד ואין לכם ממי להתבייש אז תאכלו בידיים.
אם אתם ממש מתעקשים - אפשר לחתוך את העוף כמו שרגילים ולסדר את החתיכות כנ"ל.
ככה זה יוצא מהתנור:
תנוחת העוף קצת אבל זה מה יצא.
(לחצו כאן לשיטה הכי קלה להכנת בשר בקר)
מה צריך?
עוף שלם (טרי או מופשר לגמרי)
מלח גס
כן, זהו.
מה עושים?
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
במרכז התבנית מנחים תבנית (לא ח"פ) הפוכה. להניח עליה נייר אפיה בגדול המתאים, רצוי שלא יהיה עודף בחוץ.
"עושים סיבוב" של מלח גס בתוך התבנית הגדולה קרוב לדפנות.
מניחים את העוף על התבנית הקטנה.
ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
כן, זהו.
העוף יוצא שחום, רך כל כך ואם אתם לבד ואין לכם ממי להתבייש אז תאכלו בידיים.
אם אתם ממש מתעקשים - אפשר לחתוך את העוף כמו שרגילים ולסדר את החתיכות כנ"ל.
ככה זה יוצא מהתנור:
תנוחת העוף קצת אבל זה מה יצא.
(לחצו כאן לשיטה הכי קלה להכנת בשר בקר)