למי שלא מכירה את העוגה הזאת אז הנה מתכון...
עוגה קלה מאדדדדדדד ושחיתותית להפליא. כל מי שאוכל ממנה מבקש מתכון ורץ להכין.
כמות לתבנית מלבנית 20*30 ס"מ
מערבבים היטב במעבד מזון:
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
75 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בשמן אבל פחות טעים)
3/4 כוס חמאת בוטנים
מערבבים היטב ומשטחים בידיים מעט רטובות על תבנית משומנת.
אופים מעט (כ7-10 דקות) ב180 מעלות עד למראה אפוי חלקית. מוציאים מהתנור ומניחים בצד
מערבבים בקערה:
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כפית מחוקה של מלח
כוס ורבע קוקוס
כוס שוקולד צ'יפס חום או לבן
מערבבים ושופכים על הבסיס האפוי למחצה. אופים עוד כ20-30 דקות עד ששכבת הקוקוס זהובה ואפויה.
מוציאים ומצננים
ממיסים על אש נמוכה או במיקרו:
1 חבילת שוקולד מריר
1/2 קופסת ריץ'
כף גדושה חמאת בוטנים
ממיסים ושופכים על העוגה האפויה.
מקררים במקרר. חותכים לקיבועים קטנים .
עוגה קלה מאדדדדדדד ושחיתותית להפליא. כל מי שאוכל ממנה מבקש מתכון ורץ להכין.
כמות לתבנית מלבנית 20*30 ס"מ
מערבבים היטב במעבד מזון:
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
75 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בשמן אבל פחות טעים)
3/4 כוס חמאת בוטנים
מערבבים היטב ומשטחים בידיים מעט רטובות על תבנית משומנת.
אופים מעט (כ7-10 דקות) ב180 מעלות עד למראה אפוי חלקית. מוציאים מהתנור ומניחים בצד
מערבבים בקערה:
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כפית מחוקה של מלח
כוס ורבע קוקוס
כוס שוקולד צ'יפס חום או לבן
מערבבים ושופכים על הבסיס האפוי למחצה. אופים עוד כ20-30 דקות עד ששכבת הקוקוס זהובה ואפויה.
מוציאים ומצננים
ממיסים על אש נמוכה או במיקרו:
1 חבילת שוקולד מריר
1/2 קופסת ריץ'
כף גדושה חמאת בוטנים
ממיסים ושופכים על העוגה האפויה.
מקררים במקרר. חותכים לקיבועים קטנים .