ואני מתפלאת למה עושים אותה מכזה בצק קשוח?
יש לי מתכון לבצק הרבה יותר נח!
"עוגת מספרים " רות ברכה
לבצק טארט שקדים
150 גר מרגרינה
כוס א. סוכר
חצי כוס א. שקדים
קורט מלח
2 חלמונים
2 כוסות קמח
מאחדת לבצק. עוטפת בניילון נצמד ומכניסה לקרור
מקמחת נייר אפיה
ועליו מרדדת את הבצק.
מניחה את השבלונה המוכנה מראש ועוברת עם סכין על קווי המתאר של השבלונה.
מוציאה את השיריים של הבצק.. כך שרק הצורה ששרטטנו תשאר
דוקרת את פני הבצק
ומכניסה את הנייר אפיה כשהוא על משטח חלק למקפיא
מחממת תנור ל180*
כשהתנור חם מעבירה את הצורה שבמקפיא עם נייר האפיה לתבנית תנור ואופה כ 15 20 דקות +-.
לאחר האפיה גם כן להכניס את הצורה למקפיא, על מנת שבהרכבת העוגה הצורה לא תשבר.
לקרם
ריצ
2 כפות סוכר
2/3 כפות גדושות קרם פטיסייר
4 כפות פודינג וניל
לערבב את הריצ עם הסוכר והפטיסייר
להקציף
וכשהקצף כמעט מוכן להוסיף את הפודינג תוך כדי הקצפה
ולהמשיך להקציף עוד כדקה שתיים.
לערבב את הקצפת המוכנה למרקם חלק ולזלף על הצורה.
לעבודה נקיה יש להדביק את הצורה/ האות למשטח שייעדנו בעבור העוגה.
מדביקים עי שוקולד טיפה מומס
מזלפים על פני כל העוגה
ומעל מניחים את השכבה השניה
שוב מזלפים ואז מקשטים
פרות/ שוקולדים/ ממתקים/ עוגיות
כיד הדמיון והטעם..
צפה בקובץ המצורף 429542צפה בקובץ המצורף 429542