שוקולד צ'יפס
משתמש צעיר
הנה עוגה שהכנתי בלילה לעליה לתורה
ועכשיו לשאלות:
1. איך מצליחים להחליק את הקרם מסביב לעוגה? יש לי צלחת מסתובבת, קלף וגם כלי ארוך למריחה( לא יודעת איך קוראים לזה...)
אני מנסה המון ולא מצליחה
2. הכנתי את העוגה בלילה והכנסתי למקרר ובבוקר השוקולד של התפילין נהייה קצת בהיר, איך אפשר למנוע את זה?
אשמח אם תחכימו אותי
ועכשיו לשאלות:
1. איך מצליחים להחליק את הקרם מסביב לעוגה? יש לי צלחת מסתובבת, קלף וגם כלי ארוך למריחה( לא יודעת איך קוראים לזה...)
אני מנסה המון ולא מצליחה
2. הכנתי את העוגה בלילה והכנסתי למקרר ובבוקר השוקולד של התפילין נהייה קצת בהיר, איך אפשר למנוע את זה?
אשמח אם תחכימו אותי