גיסתי ביקשה שאתיעץ בשבילה...
מה הכי מומלץ?
סימנס, בוש או אלקטרולוקס?
מה עם אלקטרולוקס עם פירוליטי? האם אופה טוב? אחיד? האם יש צורך להפוך את התבנית תו"כ אפיה?
כל תשובה תעזור ותקדם.
אמרו לי שהדגמים החדשים של סימנס פחות טובים. (מי שאמר זה כמובן מוכר שכנראה לא מרוויח על זה מספיק)
וגם חברה טוענת לי שהתנור שלה לא אופה טוב עוגות.
דווקא שמעתי המון המלצות על אלקטרולוקס.
מי שיש לו, מרוצה.
אבל בזאפ, כולם מקללים אותם. נשמע לך הגיוני?
לכן רציתי לשמוע מנסיון של אנשים.
מה הכי מומלץ?
סימנס, בוש או אלקטרולוקס?
מה עם אלקטרולוקס עם פירוליטי? האם אופה טוב? אחיד? האם יש צורך להפוך את התבנית תו"כ אפיה?
כל תשובה תעזור ותקדם.
אמרו לי שהדגמים החדשים של סימנס פחות טובים. (מי שאמר זה כמובן מוכר שכנראה לא מרוויח על זה מספיק)
וגם חברה טוענת לי שהתנור שלה לא אופה טוב עוגות.
דווקא שמעתי המון המלצות על אלקטרולוקס.
מי שיש לו, מרוצה.
אבל בזאפ, כולם מקללים אותם. נשמע לך הגיוני?
לכן רציתי לשמוע מנסיון של אנשים.