לכבוד ראש חודש כסלו.
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים
כף מלח
50 גר' מרגרינה
מעט ליקר או קוניאק
אופן ההכנה:
ללוש הכל פרט למרגרינה.
לאחר שהעיסה מוכנה להוסיף את המרגרינה וללוש שוב היטב.
להתפיח במשך שעה.
לרדד את הבצק בעובי 2 ס"מ (בערך) על משטח מקומח.
להניח את הצורות במרווחים על נייר אפייה.
להקפיא כך למשך שעתיים.
להפשיר הפשרה מלאה לפני הטיגון.
לטגן בשמן עמוק.
ולקשט...
והנה התוצאה...
חודש טוב ומבורך
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים
כף מלח
50 גר' מרגרינה
מעט ליקר או קוניאק
אופן ההכנה:
ללוש הכל פרט למרגרינה.
לאחר שהעיסה מוכנה להוסיף את המרגרינה וללוש שוב היטב.
להתפיח במשך שעה.
לרדד את הבצק בעובי 2 ס"מ (בערך) על משטח מקומח.
להניח את הצורות במרווחים על נייר אפייה.
להקפיא כך למשך שעתיים.
להפשיר הפשרה מלאה לפני הטיגון.
לטגן בשמן עמוק.
ולקשט...
והנה התוצאה...
חודש טוב ומבורך