בשרי בשר מס' 5, לטשולנט

המניח

משתמש חדש
אבל אסאדו ופלאנקן יוצא גם רך ויש בהם כמות שומן שזה נותן טעם אדיר בצ'ולנט, שאין בשום דבר זה יוצא שני סוגי טש'ולנט נסה פעם
 

לא מאוחר

משתמש מקצוען
האם יש היכן שהוא רשימה מסודרת של חלקי הבקר, ממוספר, למה מתאים כל חלק?
 

ל.ק.י

משתמש פעיל
אבל אסאדו ופלאנקן יוצא גם רך ויש בהם כמות שומן שזה נותן טעם אדיר בצ'ולנט, שאין בשום דבר זה יוצא שני סוגי טש'ולנט נסה פעם
נסתי אני מנסה כול פעם דברים חדשים לגון ברור שאסדו מוצלח אבל גם שיר הזרוע מאוד טוב
 

המניח

משתמש חדש
ברעיון רוב חלקי הבשר יכולים לצאת רך בטצ'ולנט אם מבשלים את זה קום או שמבשלים את זה 24 שעות דהיינו שעתים שלוש על הגז ואח"כ על הפלטה הכל יוצא טוב
 

יוגורט

משתמש מקצוען
שילוב של אסאדו ו8 יוצא ממש טוב לטשולנט
גם 5 יצא לי מצויין++ בלי הפתעות של בשר 8.
ובלי לטגן.
להפך שיפריש את הנוזלים לחמים.
 

קמחית

משתמש פעיל
יש לי בשר מספר 5 ואני רוצה לשים אותו בטשולנט שיצא מאוד רך ולא יבש
אם אפשר טיפים/ המלצות איך לעשות את זה אני ממש אשמח !
יש לי ניסיון מר עם בשר מספר 8 (שריר הזרוע) כל הטיפים שקראתי לא עזרו
מעולם לא זכיתי שייצא לי בשר רך בטשולנט
עם טיגון/ בלי טיגון לפני, עם הרתחה/ בלי הרתחה לפני ,תמיד ייצא קשה ויבש ברמה שפשוט כאב הלב
אני מיואשת ואני לא רוצה להרוס עכשיו גם את הבשר 5 גם בגלל שהוא יקר נורא(בכל אופן בהכשרים שאנחנו אוכלים)
וגם כי פשוט חבל שעד שמכינים ומשקיעים ובסוף לא ייצא טוב
מחכה לעצותיכם המחכימות ....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה