פרווה מתכון לסלט חצילים מעניין

syl

עיצוב דיגיטל ופרינט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אני מכינה קוביות חצילים מטוגנות
אחרי הטיגון מוסיפה בצל סגול - קוביות קטנות,
שומשום ורוטב צ'ילי
 

איזה שם?

משתמש מקצוען
סלט בטוויסט מענין וטעיםםם
לטגן בצל קצוצים לחציל גדול להוסיף קוביות חציל בגודל 1 סמ לטגן יחד להזהבה
להוסיף 3 כ סוכר מלח לפי הטעם שומשום לתוספת ענין ובסוף רוטב סויה /טריאקי וכו מדהים
להגשה אפשר לחתוך ביצה קשה לתוך הסלט
 

אלה❤

משתמש פעיל
או שניים...
אשמח לקבל. לכבוד שבת קודש.
מנה שאכלתי במסעדה וממש אהבתי.
אז רציתי להכין בבית והמצאתי מתכון
ומאז אנחנו מכינים את זה בהרבה שבתות.
מה שכיף במתכון שרק את שני השלבים הראשונים צריך לעשות לפני שבת
ואת השאר בסמוך לסעודה.

1. שורפים חציל על האש עד שמתרכך.
2. מכינים שום קונפי-בסיר קטן מניחים שיני שום (לפי הכמות הרצויה)
שופכים שמן זית עד לגובה שמכסה את רוב השום מתבלים לפי הטעם
אני שמה רוזמרין/טימין , מלח ופלפל ואפשר גם צ'ילי גרוס. מבשחים על אש נמוכה עד לריכוך.

3. מוציאים את תוכן החציל לצלחת שבה רוצים להגיש את החציל. ומועכים בעזרת מזלגלטעם חזק יותר של שרוף אפשר להוסיף מעט מקליפת החציל.
4. מפזרים מעל את השום ומלח ומזלפים מעט מיץ לימון ושמן זית(ניתן להשתמש בשמן של הקונפי)
מקשטים בדברים שאוהבים: פרוסות דקות של צנונית,כוסברה קצוצה,פפריקה חריפה וכל מה שנראה לכם.
 

פקמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סלט חציליםמוקרם:
קוביות חציל עם קליפה בתנור (עם מעט שמן ומלח)
1 כף טחינה גולמית
2 כפות סילאן
4 כפות מיונז
מעט פלפל שחור
לפזר בהגשה טבעות בצל ירוק
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
חצילים על האש טחונים עם טחינה.
אפרת ביתן שלחה במייל מתכון שנראה מושלם לחציל שלם מטוגן בפרורי לחם.
לא זוכרת מה הניק שלה כאן
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
ממ לא יודעת אם מעניין
אבל ככה הכנתי השבוע להורים שלי
לוקחים חציל גדול
חותכים לו את הראש ואת הזנב
חותכים ל2 לאורך
שמים קצת שמן זית ולתנור חצי שעה
אחכ מורידים את הקליפה
שמים בבלנדר את ה''בשר'' של החציל עם ריבת שום שמן זית פלפל מלח
וזהו
יוצא מעדן :)
 

דפה

משתמש מקצוען
החצילים הכי שהכנתי!!
 

אחינועם גפן

משתמש צעיר
ממ לא יודעת אם מעניין
אבל ככה הכנתי השבוע להורים שלי
לוקחים חציל גדול
חותכים לו את הראש ואת הזנב
חותכים ל2 לאורך
שמים קצת שמן זית ולתנור חצי שעה
אחכ מורידים את הקליפה
שמים בבלנדר את ה''בשר'' של החציל עם ריבת שום שמן זית פלפל מלח
וזהו
יוצא מעדן :)
נשמע טובבבבבב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה