הכנתי גלידות כאלה מעיסת כדורי שוקולד טעימה ומשודרגת.
הקפאתי בתבנית מגנום
המסתי שוקולד עם ריצ לטבילת הגלידות.
והשוקולד במקפיא לא מתקשה
נשאר "חי"
אשמח לדעת על דרך טובה להכנה שבה השוקולד יתמצק.
תודה רבה
לשלוק בשר בסיר לחץ עם עלי דפנה כשעה.
לחכות שיתקרר.
לפרוס פרוסות
לטגן מלא מלא בצל . להוסיף את הפרוסות השלוקות ,אוהבת להוסיף ערמונים ופטריות
. מעט יין יבש פפריקה מלח כוסברה קצוצה
ועל אש נמוכה..
מעדן ממש