אפרסקים מקופסת שימורים + 1/4 כוס מהמיץ (שאר הנוזלים לשפוך)הכל נראה וואו!!
מה המתכון של הארטיק תות?
1/4 קילו תות קפוא
1/4 כוס סירופ דובדבן (יש מB&D)
מרסקים במעבד מזון
יצא לי 18 ארטיקים.
אפרסקים מקופסת שימורים + 1/4 כוס מהמיץ (שאר הנוזלים לשפוך)הכל נראה וואו!!
מה המתכון של הארטיק תות?
ואם אין לי תבנית של ארטיק.אפרסקים מקופסת שימורים + 1/4 כוס מהמיץ (שאר הנוזלים לשפוך)
1/4 קילו תות קפוא
1/4 כוס סירופ דובדבן (יש מB&D)
מרסקים במעבד מזון
יצא לי 18 ארטיקים.
צפה בקובץ המצורף 968108
אפשר עותק?חברות
רק עשיו גיליתי את האשכול הזה ..
עברתי על כל ה-46 עמודים
אוהההההההה
הכנתי לי תיקייה לחול המועד ..
הולכת להדפיס
איזו הכנה טובה לחג .
תודה לכולן
שאלה - מתפיחים כרגיל?טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
אפשר מתכון בבקשה?גלידת תותים תוצרת בית - בשילוב רוטב תות חמוץ מתוק
ועוד שאלה - לא מורחים משהו בין העוגה לפירורים?טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
אפשר מתכון בבקשה?
אפשר ביצה אבל אפשר גם בלי.ועוד שאלה - לא מורחים משהו בין העוגה לפירורים?
@shira bira אולי תדעי לעזור לי..
תוספת למנה עיקרית
נודלס עם ירקות מוקצפים וחזה עוף
הבצק מהמם.טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
עזרה דחופהצפה בקובץ המצורף 551065
עוגת שכבות טורט חום לבן
לטורט הלבן
10 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון
1 כוס קמח
לטורט החום
6 ביצים
שליש כוס סוכר (5 כפות)
1 כף שמן
2 כפות קקאו
שליש כוס קמח (4 כפות)
1 כפית אבקת אפיה
לקרם שוקולד
3/4 כוס סוכר
125 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
3/4 כוס מים חמים
1 כפית אבקת נס קפה
1 מרגרינה
לציפוי
1 ריצ'
1 חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות
מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות
אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס
מרכיבים את העוגה
מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן
מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...
לקרר את העוגה היטב ולחתוך
למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
מצננים במקרר עד שהוא נוח למריחהעזרה דחופה
עשיתי את הקרם שוקולד ויצא לי דליל מאוד מה עושים???? @shira bira @hbecker @brur @רוחי בלבוחי יש עיצה???? אני כבר שעות עם העוגה הזו עזרו לי.
ציננתי. כבר הרבה זמן לדעתי. משהו כמו חצי שעהמצננים במקרר עד שהוא נוח למריחה
אין לי נסיון עם המתכון הזה לכאורה מזג האוויר מונע התגבשות. אם את ממהרת תוסיפי חבילת שוקולד מריר מומס ותצנני במקפיא כ20 דקות. זה גם יעשיר את הטעם.ציננתי. כבר הרבה זמן לדעתי. משהו כמו חצי שעה
את חושבת שזה הסיפור או להוסיף משהו?
ממש תודה
@imac100 הכנתי יצא מעולה !!! ממש תודה על המתכון!!7. אורז חגיגי עם תוספות
מתכון מתעימות יצא שלמות. באמת מיוחד (מתכון מצורף בתמונה מהעיתון)
צפה בקובץ המצורף 551413 צפה בקובץ המצורף 551414
היא כתבה בהודעהאגב-היכן זה פורסם?
שימי לב שזו הודעה מלפני שנתייםמתכון מטעימות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: