כאלו שלא תפסיקו לאכול.....
קריספיים מהחוץ ונימוחים בפנים
מתובלים במידה
שווה!
אין כאן כמויות מדוייקות
תפו"א- כמה שרוצים. חותכים לקוביות גדולות
שמן [אני משתמשת בתרסיס]
מלח הימאליה במטחנה [אפשר מלח רגיל או מלח גס]
כמון
כורכום
פלפל שחור
פפריקה
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים לריכוך חלקי בלבד.
מסננים מהמים ומעבירים לתבנית מרופדת בניר אפיה.
מרססים שמן
מתבלים
תופסים בשולי ניר האפיה ומניעים מצד לצד עד שהתפו"א מכוסים בתבלינים
אופים ב 200 מעלות, מכוסה, כ- 40 דקות לריכוך.
מסירים את ניר הכסף
מעלים את הטמפרטורה לגבוהה ביותר.
צולים עד להשחמה נאה ממש
מרססים שוב בתרסיס שמן.
צולים עוד כמה דקות
קריספיים מהחוץ ונימוחים בפנים
מתובלים במידה
שווה!
אין כאן כמויות מדוייקות
תפו"א- כמה שרוצים. חותכים לקוביות גדולות
שמן [אני משתמשת בתרסיס]
מלח הימאליה במטחנה [אפשר מלח רגיל או מלח גס]
כמון
כורכום
פלפל שחור
פפריקה
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים לריכוך חלקי בלבד.
מסננים מהמים ומעבירים לתבנית מרופדת בניר אפיה.
מרססים שמן
מתבלים
תופסים בשולי ניר האפיה ומניעים מצד לצד עד שהתפו"א מכוסים בתבלינים
אופים ב 200 מעלות, מכוסה, כ- 40 דקות לריכוך.
מסירים את ניר הכסף
מעלים את הטמפרטורה לגבוהה ביותר.
צולים עד להשחמה נאה ממש
מרססים שוב בתרסיס שמן.
צולים עוד כמה דקות