חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

shani 2712

משתמש רשום
רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437

צפה בקובץ המצורף 551438


גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439

צפה בקובץ המצורף 551440

צפה בקובץ המצורף 551441

צפה בקובץ המצורף 551442


אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
נראה ממש צגרה,אשמח למתכון
 

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זה אחד הטובים שלי
ואצלי אין צורך להפריד ביצים, וגם אין צורך במיקסר, גם לא ידני, נכון כיף?
מערבבים את הביצים עם הסוכר בכף, ואז מוסיפים את השאר


ואת שאר השכבות אני ממירה בשמן
אשמח לקבל את המתכון בגירסה שלך
 

סוסיתא

משתמש צעיר
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850

על איזה כוסות מדובר?
 

מאי נפקא מינא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
וואו רק אתמול נחשפתי לאשכול המפלצתי הזה!!! יש פה כמויות מתכונים אליפות!!!
רק מהאשכול הזה אפשר לעשות ספר מתכונים...
אולי יש מישהי שיכולה לרכז את המתכונים הנפלאים האלו בקובץ מסודר?

תודה לכל המעלות והמשתפות.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עדיין מותר לשתף?
IMG_1274.png
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
IMG_1274.png


הבעיה שאין לי מתכונים מדויקים...
אני לוקחת השראות מכל מיני מתכונים ומשלבת....

שניצלים
מכינה 3 צלחות
צלחת 1. = קמח
צלחת 2. = ביצה + כף מיונז + כפית קטשופ + מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום.
צלחת 2 = פירורי זהב

מצפים כל נתח חזה עוף בקמח. לאחר מכן בתערובת הביצה, ולבסוף מצפים בפירורי לחם ומהדקים היטב.
מטגנים 2-3 דקות בכל צד על אש בינונית עד הזהבה (לשים לב לא לטגן יותר מידי זמן על מנת שלא יתייבשו בטיגון)
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
חשוב - לא לוותר על הקמח, זה נותן את כל הקרנציות!

תפוחי האדמה
בהשראה המתכון של הני בקר (תודה על הרעיון לאבקת מרק בצל, מקפיץ ממש את המנה!)
בשינוי -
8 תפו"א בינוני
1/3 כוס שמן
פפריקה מתוקה
מלח
3 כפות גדושות אבקת מרק בצל
1/2 כוס מים רותחים

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
10 דקות אחרונות מגולה.

אורז מבושל
מבשלת אורז רגיל, כשזה עדיין חם שמים את האורז בתבנית סיליקון, ואז זה מקבל את הצורה...

טבעות בצל (מעל האורז)
פורסים בצל לטבעות ממש דקים (עם מנדולינה)
ומפרידים את הטבעות,
שמים את טבעות הבצל לצלחת עם קמח, ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה,
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

ספגטי מטוגן....


וזהו.....
 
נערך לאחרונה ב:

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@dm
תקשיבי, את אלופה!!!
ממש אהבתי את הרעיונות שלך...
והכי, שזה נשמע קל ומאידך מרשים ביותר.
האורז מעוצב ברינג? והמרובע?
תודה :)
האורז שמתי אחרי הבישול בתבנית סיליקון כזה
המרובע - פשוט אפיתי בתבנית.... חתכתי אחרי קירור מוחלט, ואז חממתי שוב בתנור....
 

מגדלור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מכינה בסוכות ולכל השנה..... (בגרסא רגילה ובגרסת לל"ג)
בטח מוכר כאן לרובן...
אבל אם יש כאן כמה שלא אז היה שווה לעלות,
כי זה קל להכנה ובריא לנישנוש -עם הקפה ובלעדיו.....
אפשר לומר שאין בזה סוכר (מלבד הממרח תמרים)
בתאבון!!!צפה בקובץ המצורף 740758צפה בקובץ המצורף 740760
סליחה על ההקפצה
רשמת שאת עושה את זה ללא גלוטן
יש מצב למתכון?
וזה נראה וואו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה