אצל ההורים שלי
מכירים רק לחם מוצנם או טוסט
כמעט ולא הכרתי מה זה טעם של לחם
ולא כי הפריע לי
פשוט לא הכרנו.
ככה אוכלים לחם אצל ההורים שלי, כמו שאת מבשלת תפו"א ולא אוכלת אותו חי....חחחח
המצנם אצלינו זה המוצר חשמל הכי בסיסי
בארוחות ערב, זה לחם מוצנם עם סלט וגבינה/ לחם מוצנם עם לבן/לחם מוצנם עם אבוקדו וכו'
ארוחות בוקר לרוב היה טוסט...
ואם לא אז לחם מוצנם עם גבינה ועגבניות/מלפפונים/ סלט (בתוך הסנדוויץ, כן!!)
יואו איזה טעים זה!!
לחם רגיל-למדתי בעיקר לאכול אחרי החתונה...
אגב, זה מאד נוח, כי בגלל שהלחם תמיד מוצנם וכו' לא הכרתי בכלל את המושג לחם טרי/לא טרי
לא רצים בבוקר למכולת, ותמיד יש לחם במגירה גם כשכבר עכשי כמעט אין ילדים בבית, לאף אחד לא מפריע שהלחם מלפני שלושה ימים....
ומה שהכי חשוב, לא חושבת שהלחם של היום כ"כ בריא
כך שלא נראה לי שמפסידה הרבה....
להיפך יש כ"כ הרבה המלצות היום לא לאכול לחם, בטח לא לחם מקמח רגיל