בעלי ערך "סיום". טדדם. משתפת בצד הקולינרי, ומדגישה שהיה מהיר וקל הכנה.. היו לי שעתיים וחצי לארגן הכל.. לבשל לערוך וכו'
אני טיפוס שאוהב לעבוד על הכל ביחד ולהטיס ענינים, אין לי כח לחכות למים שירתחו, לבצל שיטגן, או לעוגה שתאפה, זה מוציא לי את כל הכיף..
כמה שיותר לחוץ ומהר - יותר טוב. ופה זה היה ככה, כל המנות התבשלו בו זמנית, ותוך שעתיים וחצי התחלנו תסעודה. (הבישול הראשוני של הבקר היה קודם)
אז מה היה לנו שם-
מנה ראשונה סלט חזה עוף
קוביות חזה עוף במשרה של -שמן. קצת חומץ. חרדל, רוטב סויה, שום כתוש, דבש, טיפה מיץ לימון, סוכר. (אין כמויות , טועמת ומוסיפה מה שחסר)
חצי שומרים בצד, בחצי השני שמים את קוביות החזה ומטגנים עד שהרוטב מצטמצם והחזה משחים.
לסלט - חסה, עגבניות שרי, בצל סגול, הרוטב שנשאר והעוף.
מנה עיקרית בשר בקר (מספר 6) רךךך וטעים עם אורז -
מנה אחרונה קינוח עסיסי ביותר עיגול מעוגה, מצופה שוקולד קראנצ עם קרם קפה ומוס.
מתכון של ברוכי קופייטל (תודה @ישראל44 !! האתר מעולה אימצתי משם כבר כמה דברים),
מכאן- https://www.bbruchy.com/2020/09/13/עוגת-שוקולד-עם-קרם-קפה-ופרלינה/
אני החלפתי את המחית פרלינה, לא היה לי סבלנות להרבה שלבים, אז פשוט המסתי שוקולד וערבבתי עם הקצפת קפה שנשארה, יצא כמו מוס טעים.)
לא יצא לי קצפת יפה ועמידה אלא יותר נוזלית לאדעת למה..
זהו, היה טובב. בשמחות.
אני טיפוס שאוהב לעבוד על הכל ביחד ולהטיס ענינים, אין לי כח לחכות למים שירתחו, לבצל שיטגן, או לעוגה שתאפה, זה מוציא לי את כל הכיף..
כמה שיותר לחוץ ומהר - יותר טוב. ופה זה היה ככה, כל המנות התבשלו בו זמנית, ותוך שעתיים וחצי התחלנו תסעודה. (הבישול הראשוני של הבקר היה קודם)
אז מה היה לנו שם-
מנה ראשונה סלט חזה עוף
קוביות חזה עוף במשרה של -שמן. קצת חומץ. חרדל, רוטב סויה, שום כתוש, דבש, טיפה מיץ לימון, סוכר. (אין כמויות , טועמת ומוסיפה מה שחסר)
חצי שומרים בצד, בחצי השני שמים את קוביות החזה ומטגנים עד שהרוטב מצטמצם והחזה משחים.
לסלט - חסה, עגבניות שרי, בצל סגול, הרוטב שנשאר והעוף.
מנה עיקרית בשר בקר (מספר 6) רךךך וטעים עם אורז -
מנה אחרונה קינוח עסיסי ביותר עיגול מעוגה, מצופה שוקולד קראנצ עם קרם קפה ומוס.
מתכון של ברוכי קופייטל (תודה @ישראל44 !! האתר מעולה אימצתי משם כבר כמה דברים),
מכאן- https://www.bbruchy.com/2020/09/13/עוגת-שוקולד-עם-קרם-קפה-ופרלינה/
אני החלפתי את המחית פרלינה, לא היה לי סבלנות להרבה שלבים, אז פשוט המסתי שוקולד וערבבתי עם הקצפת קפה שנשארה, יצא כמו מוס טעים.)
לא יצא לי קצפת יפה ועמידה אלא יותר נוזלית לאדעת למה..
זהו, היה טובב. בשמחות.
נערך לאחרונה ב: