עוגות/עוגיות זהירות!!!!!!!! עוגה ממכרת!!!!!!!!

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
את העוגה הזאת המציאה גיסתי המוכשרת!!
היא מתבססת על רעיון של כדורי שוקולד,
ולכן אנחנו קוראים לה "עוגת כדורי שוקולד"
היא עוגה ממכרת בטרוף וקלה להכנה - ללא אפיה!

נס שהספקתי לצלם שהתבנית עוד הייתה מלאה ;)

IMG_3853.JPG


והנה המתכון לפני שתאכלו את התמונה...
עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן

אופן ההכנה:
שכבה א':

בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.

שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.

לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.

בהצלחה ובתאבון!!
 

racheli.

משתמש פעיל
שמן קוקוס יכול להיות תחליף טוב למרגרינה,
אם אני לא טועה חצי כוס שמן קוקוס זה במקום 100 גרם מרגרינה. אם אני טועה - תתקנו אותי...
ד"א שמן קוקוס מאד בריא ולא יקר בכלל, צנצנת בינונית עולה באזור ה 15 ש"ח.
 

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
קודם כל תודה!
נראה מעולה וממש קל הכנה!

יש לי רק ביסקויטים בהירים
כמה קקאו להוסיף כדי להפוך את העיסה לכהה?
או אם יש פיתרון אחר...??
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש לי רק ביסקויטים בהירים
כמה קקאו להוסיף כדי להפוך את העיסה לכהה?
או אם יש פיתרון אחר...??
אחרי שתערבבי את הביסקוויטים הבהירים עם שאר החומרים תוסיפי קקאו לפי הצבע.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
המרה לשמן קוקוס כמו שכתבו למעלה היא פתרון מעולה
ואכן חצי כוס לכל 100 גרם מרגרינה.
מתייחסים למרגרינה אחת [200 גרם] ככוס.

קודם כל תודה!
נראה מעולה וממש קל הכנה!

יש לי רק ביסקויטים בהירים
כמה קקאו להוסיף כדי להפוך את העיסה לכהה?
או אם יש פיתרון אחר...??
היית מוסיפה לפחות חלק מזה שוקולד מומס ולא קקאו. משהו כמו חצי חצי.

יש לי עוגה חלבית ממש באותו רעיון עם 3 שכבות.
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני חושבת שמספיק טיפ טיפה קקאו כדי להכהות.
שוקולד יכול לדלל את העיסה ואז צריך יותר ביסקוויטים.


תעלי...
שוקולד לא מדלל את העיסה כי הוא מתקשה אחר כך.

זו העוגה, לא חתוכה כאן מי יודע מה מדוייק [ילדה בת 10 פרסה].
 

english

משתמש מקצוען
את העוגה הזאת המציאה גיסתי המוכשרת!!
היא מתבססת על רעיון של כדורי שוקולד,
ולכן אנחנו קוראים לה "עוגת כדורי שוקולד"
היא עוגה ממכרת בטרוף וקלה להכנה - ללא אפיה!

נס שהספקתי לצלם שהתבנית עוד הייתה מלאה ;)

צפה בקובץ המצורף 721417

והנה המתכון לפני שתאכלו את התמונה...
עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן

אופן ההכנה:
שכבה א':

בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.

שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.

לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.

בהצלחה ובתאבון!!
עם איזה סכין את חותכת ??
נראה מגרה ומרשים!!!
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עם איזה סכין את חותכת ??
נראה מגרה ומרשים!!!
זאת סכין שמיועדת לחיתוך עוגות.
אפשר לקנות אותה בכל חנות של מוצרי אפיה.
סכין לחיתוך עוגות.PNG



ושאלה נוספת ל @עם כל המרץ - העוגה מתפוררת באכילה או נשארת חתיכה מוצקה?
היא לא מתפוררת.
כמובן שצריך לדייק בכמות של פירורי הביסקוויטים.
לפעמים אני טיפה מפחיתה מהכמות של הפרורים - שמה קצת מהכמות ומערבבת ואז מוסיפה עוד עד שנראה לי מספיק
כדי שהעוגה תישאר מוצקה ולא תתפורר.
 

חיוששש

משתמש מקצוען
עוגה מגרה ממש!!
ראיתי את זה רק עכשיו ככה שאין זמן להספיק לשבת הזאתי....
אבל בעז"ה שבת הבאה, נספר לך כמה חטפו אותה:)
 

דייבי

משתמש מקצוען
העוגה נראה ממש מרשים ויפה
תודה על המתכון
יש למישו מושג איפה אפשר להשיג את הסכין הזאת לעוגה? ומה המחיר שלה?
 

english

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  40  פעמים

לוח מודעות

למעלה