תודה, כיף לשמוע!@ציפס קידס
נהנתי מאד להשתתף באתגר המרתק
רציתי לשאול האם אפשר להעלות מתכון נוסף
וכן עד איזה שעה אפשר להעלות
לדעתי את יכולה עד הבוקר (עד נץ החמה או עלות השחר יש בזה שיטות )
תודה, כיף לשמוע!@ציפס קידס
נהנתי מאד להשתתף באתגר המרתק
רציתי לשאול האם אפשר להעלות מתכון נוסף
וכן עד איזה שעה אפשר להעלות
חבל פספסנוהאמת שתכננתי להעלות חצ'פורי וגם כתבתי זאת באשכול השני.
וכבר צילמתי והכנתי בחמישי.
אבל אין טעם להעלות מתכון זהה ושל @brur נראה מדהים.
רק אציין שכתחליף לסולגוני ,הכנתי עם ריקוטה תוצרת בית + בולגרית וזה היה שילוב מוצלח ביותר.
אפשר בזוםחבל שאין איך לטעום
כבר פורסם מזמןאולי בכל זאת רק את המתכון של הריקוטה.
תודה על התזכורתכבר פורסם מזמן
כאן:
גבינת ריקוטה תוצרת בית
ריקוטה היא גבינה לבנה יבשה ומאד טעימה. טעמה נייטרלי ומתאים הן למאפים מלוחים והן לעוגות או לבלינצ'סים. כצפוי, מחירה אינה זול כלל אבל מסתבר שממש קל וטעים להכין אותה בבית. ותודה ל @אוריגמי ו @חרמון על התזכורת. רכיבים: 2 שקיות חלב 3%. 1 כף מלח מיכל שמנת מתוקה (לא חובה אבל מומלץ מאד) 1/4 כוס חומץ...www.prog.co.il
לא ממש לא.אני חלשה במעקבים
האמת שתכננתי להעלות חצ'פורי וגם כתבתי זאת באשכול השני.
וכבר צילמתי והכנתי בחמישי.
אבל אין טעם להעלות מתכון זהה ושל @brur נראה מדהים.
רק אציין שכתחליף לסולגוני ,הכנתי עם ריקוטה תוצרת בית + בולגרית וזה היה שילוב מוצלח ביותר.
אויש, את לא אמורה לבקש סליחה.סליחה
לא ידעתי...
אולי תעלי בנספח תתמונות לפחות ואת המתכון
שנתרשם ונהנה בלי אתגר
כמדומני שהספקתי לפני שניהםתודה, כיף לשמוע!
לדעתי את יכולה עד הבוקר (עד נץ החמה או עלות השחר יש בזה שיטות )
בכיף.כמדומני שהספקתי לפני שניהם
ושוב תודה
הכנתי הערב. יצא מעולה!!!!הנה שלי:
התמונות בדרך, פשוט יש לי בעיה עם העלאת תמונות.
בייגל ירושלמי במילוי פירה שום קונפי ורוזמרין:
שום קונפי:
4 ראשי שום
שמן זית משובח לכיסוי
הכנה:
לחלק את הראשים לשיניים, להוריד את הקליפה החיצונים של ראש השום, אבל שהשיניים יהיו עדיין בקליפה
מכניסים לקלחת ומכסים בשמן
מביאים את השמן לביעבוע עדין, לא לרתיחה, במשך של בין חצי שעה לשעה עד שהשיניים רכות, והריח בבית פשוט מטריף.
לצנן.
במקרר, השמן מתגבש, בחוץ חוזר למצב נוזלי.
בייגל ירושלמי:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
4\3 כוס סוכר
1 ביצה
2.5 כוסות מים
2 כפות שמן
1 כף מלח
הכנה:
להכניס לקערת מיקסר את כל החומרים חוץ מהמלח ללוש במשך 10 דק', להוסיף מלח וללוש עוד 3 דק'
להתפיח שעה וחצי-שעתיים בקערה משומנת ומכוסה
בינתיים להכין את המילוי
מילוי:
6 תפו"א בינוניים קלופים
3 כפות שמן מהשום קונפי
4 שיני שום קונפי
2\1 כפית רוזמרין קצוץ דק דק
לקלף את תפו"א ולבשל עם מי מלח עד שרכים מאוד.
להוריד מהאש, לסנן מהמים, להוסיף את שאר החומרים ולמעוך היטב עד שנהיה חלק וקרמי.
לחלק את הבצק ל-14 חלקים ולהשהות לעוד רבע שעה.
בינתיים לחמם תנור ל-250 מע'
להכין צלחת עמוקה עם מים, וצלחת עמוקה עם המון שומשום ומעט מלח דק,
לרדד כל כדור לנחש, להניח מהמילוי לאורכו, לקפל את הבצק מעל המילוי וליצור צורת ביגלה, לטבול במים, בשומשום
להניח על התבנית.
לאפות כרבע שעה או עד שמשחים, מיד כשיוצא, למשוח בשמן זית של השום קונפי.
התוצאה, לחמניות רכות משביעות, בעלות ריח משגע שא"א לעמוד מולו
בתמונות, התוצאה,
לא בתמונות, ילדים שמחכים לרגע שאמא תגמור לצלם כדי שיוכלו כבר לאכול ...
(תמונות תכף תעלה ניקית בשם @עשירה -bizzarc)
בעז"ה נשתדל כמה שיותר מהרמתי התוצאות?
אני גם מאד רוצה@ציפס קידס יש סיכוי לתוצאות לפני החג?!
כבר לא נושמים מרוב מתח...
????????@חני גרינשטיין
באמצע להכין את הלחמניות הממולאות המגרות שלך....
את באמת ממלאה לפני ההקפאה? נשמע לי שהלחמניה מתרטבת אם המילוי שוהה בה יותר זמן מאשר למלא סמוך להגשה.
אשמח לתשובה מהירה
ומקווה שיצא כמו שלך....
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: