לדעתי רק אחרי.אפשר להקפיא לפני האפיה? או רק אחרי?
ואם אחרי- האם זה יוצא טעים אותו דבר לאחר ההפשרה?
לא חובבת הקפאות אנוכי אבל זה יוצא מעולה אחרי הקפאה.
לדעתי רק אחרי.אפשר להקפיא לפני האפיה? או רק אחרי?
ואם אחרי- האם זה יוצא טעים אותו דבר לאחר ההפשרה?
אז כפי שהבטחתי מתכון לסמבוסק (מה שהרוב ביקשו )
כיסני בצק במילויים שונים וטעימים.
מעולה בהקפאה, מצוין כארוחת בוקר לגן/לכולל/ לעבודה או כארוחת ערב לצד סלט.
שנתחיל?!
מקור המתכון לבצק: http://www.hamatkon.co.il/index.php...-35-54&catid=56:2010-04-09-19-17-24&Itemid=62
מקור המתכונים למילוי - אני
לבצק:
4 כוסות קמח אפשר חצי קמח מלא
חצי כף שמרים יבשים
כפית סוכר (אפשר גם חצי כפית).
3/4 כוס שמן . (אני מערבבת חצי שמן רגיל וחצי שמן זית).
1 כף חומץ
כפית מלח
כוס וחצי מים פושרים
ביצה אחת טרופה למשיחת הכיסנים.
.
פשוט להוסיף יותר מלח בפעם הבאה שתכיני.מה אפשר להוסיף כדי שיהיה לו טעם יותר מורגש?
חושבת שכן רק שתי הערות:זה ילך טוב אם המילוי "סלק עלים" שכתבת?
חמצמץ אבל טעים?חושבת שכן רק שתי הערות:
1. תרד הוא מעט יותר חמצמץ בטעמו. קחי זאת בחשבון.
2. הוא מתבשל הרבה יותר מהר ממנגולד. ממליצה להקפיץ אותו לבד, לסחוט מנוזלים ואז להוסיף לבצל ולפטריות ולתבל.
לדעתי טעים. יצא לך קצת כמו פטאיירחמצמץ אבל טעים?
ותודה על התגובה, אעדכן בעז"ה איך יצא.
https://www.prog.co.il/threads/סמבוסק-קל-ובריא-4-הצעות-למילוי.409103/page-2#post-6057546אולי שאלו כבר, האשכול פשוט ארוך:
איזה גודל כוס השתמשת??
במה מילאת?הכנתי את הכיסנים בדיוק לפי המתכון והבצק יצא קצת תפל..
מה אפשר להוסיף כדי שיהיה לו טעם יותר מורגש?
חוץ מהטעם הטיפטיפה תפל - יצא פצצה.
זה בצק שממש נוח לעבוד איתו
תלוי בעובי המתקבל. לפעמים הבצק יוצא עבה ואז הטעם שלו מודגש למרות המילוי.במה מילאת?
הבצק לא אמור להיות הטעם החזק פה -הוא רק מלווה את המילוי
ככל הנראה דוקא במילוי היה חסר לך מלח או תבלינים ולכן היתה הרגשה של תפל
זה מסוג הבצקים שלא צריכים לצאת עבה ...בגלל זה החומץ בא לגרום לבצק להשאר דק ולא תפוח ... גם בפטאייר שמים הרבה שמן בבצקתלוי בעובי המתקבל. לפעמים הבצק יוצא עבה ואז הטעם שלו מודגש למרות המילוי.
אבל קורה שהם יוצאים קצת עבים .זה הכלזה מסוג הבצקים שלא צריכים לצאת עבה ...בגלל זה החומץ בא לגרום לבצק להשאר דק ולא תפוח ... גם בפטאייר שמים הרבה שמן בבצק
דווקא המילוי היה מאד מאד מתובל.במה מילאת?
הבצק לא אמור להיות הטעם החזק פה -הוא רק מלווה את המילוי
ככל הנראה דוקא במילוי היה חסר לך מלח או תבלינים ולכן היתה הרגשה של תפל
@מסוגלת, אשמח למתכון למילוי הבשר טחון.@shira bira
הכנתי את הבצק שלך עם מילוי בשר טחון. יצא פצצה!!!
תודה רבה רבה!!
חיפשתי הרבה זמן מתכון לבצק למילוי, כשהכנתי מבצק רגיל של חלות, הוא תפח מידי בלי פרופורציה למילוי. וזה פשוט מושלם!!!
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: