מתאים רק לכמות.....טחינה:
לשים בשקית הקפאה טחינה גולמית מים לימון ומלח , לסובב את קצה השקית שילכד האוויר בפנים ולנער
חסל סדר ערבוב בלתי פוסק בכף או לחילופין שטיפת כלים מהכנת טחינה.
למשפחות הברוכות זה כבר כמה שקיות אז עדיף לשטוף כבר את הכף
מתאים רק לכמות.....טחינה:
לשים בשקית הקפאה טחינה גולמית מים לימון ומלח , לסובב את קצה השקית שילכד האוויר בפנים ולנער
חסל סדר ערבוב בלתי פוסק בכף או לחילופין שטיפת כלים מהכנת טחינה.
מניחים בתנור תבנית מים רותחים.למי יש טיפים לעוגת גבינה שתשאר אוורירית וגבוה?
רק עכשיו ראיתי את שאלתך. מתנצלת.מה הסיבה?
ועטד שאלה קמח עם שמרים שכתבת עליו הוא מנופה???
השיטה המסורתית של לשים בשקית עבה ולדפוק עליה בכוס זכוכית או פטיש שניצלים.לא ראיתי שיש כאן
למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
לתת לילדים לרסק...לא ראיתי שיש כאן
למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
לא ראיתי שיש כאן
למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
מפיקה פירורים לא אחידים בגדלם.השיטה המסורתית של לשים בשקית עבה ולדפוק עליה בכוס זכוכית או פטיש שניצלים.
מה נשאר נקי?רק ככה נשאר נקי.
לא ראיתי שיש כאן
למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
השיטה המסורתית של לשים בשקית עבה ולדפוק עליה בכוס זכוכית או פטיש שניצלים.
השיטה שהכי עובדת אצלי - לשים בשקית עבה (אפילו ב2 שקיות) להשטיח על השולחן ולרדד מעל עם מערוך
גם אצלי.השקית מתחוררת והכל מתפזר,
אפי' אם 3 שקיות........
זו עבודה של בעלי בד"כ.גם אצלי.
ניסיתי גם 2 שקיות עבות של איקאה ביחד
לקרר עליה לחמים שיצאו מהתנור...תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
אני מניחה את הלחם באלכסון על שולי התבנית...לקרר עליה לחמים שיצאו מהתנור...
אז תתחילי להשתמש ברשתאני מניחה את הלחם באלכסון על שולי התבנית...
גם מניחה על תבנית אמיתית.אז תתחילי להשתמש ברשת
אה וצץ לי עוד רעיון- להניח עליה תבניות קטנות לא מאלומיניום. כמו תבנית פאי או קפיצית מתפרקת.
אני משתמשת בה.תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: