דיון טיפים במטבח

A B

משתמש מקצוען
טחינה:
לשים בשקית הקפאה טחינה גולמית מים לימון ומלח , לסובב את קצה השקית שילכד האוויר בפנים ולנער
חסל סדר ערבוב בלתי פוסק בכף או לחילופין שטיפת כלים מהכנת טחינה.
מתאים רק לכמות.....
למשפחות הברוכות זה כבר כמה שקיות אז עדיף לשטוף כבר את הכף;)
 

איילת מטיילת

משתמש מקצוען
למי יש טיפים לעוגת גבינה שתשאר אוורירית וגבוה?
מניחים בתנור תבנית מים רותחים.
מכניסים את העוגה לתנור מחומם מראש על חום גבוה (190) לעשר דקות.
אחרי עשר דקות פותחים את התנור, מורידים את החום ל160, ומעבירים סכין סביב, בין דפנות העוגה לתבנית.
אופים עוד שעה בחום הנמוך.
העוגה תצא לבנה, גבוהה ובלי סדקים.
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
מה הסיבה?
ועטד שאלה קמח עם שמרים שכתבת עליו הוא מנופה???
רק עכשיו ראיתי את שאלתך. מתנצלת.

אני לא אוהבת שמרים יבשים בחלות כי לדעתי הן לא מספיק אווריריות עם שמרים יבשים.
בקמח שמרים יש גם משפרי אפיה.
וכן. הוא מנופה. מגיע בשקית עם אוויר.
רק שלא תתבלבלי מדובר על קמח שמרים ולא על קמח תופח.
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לא ראיתי שיש כאן

למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לא ראיתי שיש כאן

למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}
השיטה המסורתית של לשים בשקית עבה ולדפוק עליה בכוס זכוכית או פטיש שניצלים.
 

H. FELDMAN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא ראיתי שיש כאן

למישהי יש טיפ מוצלח לרסק פתיבר? {שלא כולל מעבד מזון חשמלי}

השיטה שהכי עובדת אצלי - לשים בשקית עבה (אפילו ב2 שקיות) להשטיח על השולחן ולרדד מעל עם מערוך
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
השיטה המסורתית של לשים בשקית עבה ולדפוק עליה בכוס זכוכית או פטיש שניצלים.

השיטה שהכי עובדת אצלי - לשים בשקית עבה (אפילו ב2 שקיות) להשטיח על השולחן ולרדד מעל עם מערוך


השקית מתחוררת והכל מתפזר,
אפי' אם 3 שקיות........
גם אצלי.
ניסיתי גם 2 שקיות עבות של איקאה ביחד
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
 

איילת מטיילת

משתמש מקצוען
תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
לקרר עליה לחמים שיצאו מהתנור...
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אז תתחילי להשתמש ברשת;)
אה וצץ לי עוד רעיון- להניח עליה תבניות קטנות לא מאלומיניום. כמו תבנית פאי או קפיצית מתפרקת.
גם מניחה על תבנית אמיתית.
תודה על התגובות, אבל אני לא מחפשת בכח סיבות להשתמש...;)
מעניין אותי אם אחרות כן משתמשות בשגרה.
 

נקודה חמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
אני משתמשת בה.
כשאופה חלות או לחמניות, משמשת אצלי בתור תבנית.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה