אני גם עושה את המתכון של התפו"א אבל בלי לטגן את הנקניק, אני מכניסה את הנקניק ביחד עם התפו"א, מלח, המון פפריקה וקורט פ. שחור ונותנת לזה להתבשל המוווון על אש קטנה.תפו"א עם נקניק
מטגנים הרבה בצל,
אחרי שהוא מטוגן מוסיפים קוביות תופחי אדמה, מכסים את הסיר ומידי כמה דקות מערבבים את התפודים והבצל,
אחרי כרבע שעה מוסיפים מים עד גובה תפוחי האדמה, לא יותר!
ומוסיפים מלח,
מכסים את הסיר, עד להתרככות התפוחי אדמה והתאדות כל המים.
מטגנים בניפרד פרוסות נקניקיות ומוסיפים לסיר , מערבבים יחד ומבשלים יחד כ5 דקות,
יוצא טעים מאד!!!
ספגטי עם נקניקיות
מטגנים הרבה בצל ומוסיפים שום כתוש,
מוסיפים רוטב צ'ילי, רוטב סויה, טריאקי, קצת קטשופ ותבלינים-מלח, פלפל, פפריקה, גריל עוף/בשר וכדו'
מוסיפים פרוסות נקניקיות,
מבשלים יחד עם הרוטב כמה דקות,
ושופכם מעל פסטה חמה שבושלה מראש עם מלח.
נערך לאחרונה ב: