פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
חרדיות.
וזה מזעזע.

כי נשים רואות תמונה.
מתלהבות
רצות לקצה העיר לרכוש כל מיני חומרים

מכינות שלב שלב לפי ההוראות
ובסוף מוציאות יצירה שאפשר לשחק איתה "מצא לפחות עשרה הבדלים בין התמונות"...

רוצה לומר שבדיוק מסיבה זו, אחרי שאני קניתי איזה שהוא ספר שהיה נראה מאוד מבטיח וקל, ניסיתי כמה דברים. נו, איך לומר, נחמד ולא יותר.
מי שחיפש ממש יכול היה למצוא קשר בין מה שיצא לי לבין התמונה בספר. מכירות את "למצולמים אין קשר לכתבה?"

ואז הבנתי שיש פה משהו לא הוגן
והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
זהו.
וזה המוטו שלי בכל מה שאני מעלה.
 

ביתילי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה הזוי
בדיוק בערב שבת נתקלתי במתכון שהתמונה עשתה לי חשק להכין,
ומכיוון שקצת אני אוהבת את הנושא חשבתי שבטוח יצא לי ממש אותו הדבר,
מעיון מדוקדק במתכון פתאום הבנתי שמשהו כאן סותר ולא נראה אמיתי.
רק זה גרם לי להניח את הדף בצד.
 

בירה לבנה

משתמש מקצוען
ואז הבנתי שיש פה משהו לא הוגן
והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
זהו.
וזה המוטו שלי בכל מה שאני מעלה.
איפה את מעלה?
 

יעכנא בוימלגרין

משתמש מקצוען
והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
מקסימה!
 

BARPRO

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

קבצים מצורפים

  • מתכון עוגה בחושה שוקולד ציפס1~1.mp4
    11.9 MB · צפיות: 439
נערך לאחרונה ב:

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בחכמת נשים מדי פעם
יש מתכונים יותר ישנים באא"ר

אוי,
לשם נעלמת :(
אני לא מצטרפת לשם, כי גם ככה מרגישה בזבוז זמן...
אבל את זה אני לא מוכנה להפסיד!
יש דרך??
 

BARPRO

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.

תיקון טעות!!!
מדובר בחצי כוס שמן ולא כוס!!!! סליחה....
 
נערך לאחרונה ב:

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.
ואוו תודה על המתכון הברור!
נראה טעים פצצה!

לגבי השוקוציפס , למה לא להוסיף כבר לקערה?
והאם קימחת אותם מעט לפני כדי שלא ייפלו לתחתית?
 

BARPRO

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ואוו תודה על המתכון הברור!
נראה טעים פצצה!

לגבי השוקוציפס , למה לא להוסיף כבר לקערה?
והאם קימחת אותם מעט לפני כדי שלא ייפלו לתחתית?
תודה!!
לא הוספתי שוקולד ציפס בהתחלה סתם כי שכחתי להציג אותו כבר בתחילת המתכון אז אלתרתי קשקוש עם המזלג....אבל בסוף זה לא שקע מידי אז יכול להיות שזה יותר טוב....
לא קימחתי אותם לפני...
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה!!
לא הוספתי שוקולד ציפס בהתחלה סתם כי שכחתי להציג אותו כבר בתחילת המתכון אז אלתרתי קשקוש עם המזלג....אבל בסוף זה לא שקע מידי אז יכול להיות שזה יותר טוב....
לא קימחתי אותם לפני...
תודה !
במחשבה שניה פתאום עלה לי שאולי הקמח בעצם גורם לכך שהם ישקעו?
 

BARPRO

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
השוקולד צ'יפס סתם חסר ברק בקליפ.....
:rolleyes: את האמת לא שמעתי על השיטה הזו לקמח שוקולד... מענין מה זה עושה????

"תוספות דביקות, כמו פירות יבשים, יש לקמח לפני ההוספה לבלילה – כדי שלא יידבקו. חשוב לקמח בחלק מכמות הקמח שבמתכון, ולא בקמח נוסף, כדי לא לקבל עוגה יבשה מדי. "
מצאתי את זה באתר של שפית אחת.... כנראה משם מגיעה הקימוח... השוקולד לא מספיק דביק כדי שיהיה צורך בקימוח.. לפי דעתי.
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
"תוספות דביקות, כמו פירות יבשים, יש לקמח לפני ההוספה לבלילה – כדי שלא יידבקו. חשוב לקמח בחלק מכמות הקמח שבמתכון, ולא בקמח נוסף, כדי לא לקבל עוגה יבשה מדי. "
מצאתי את זה באתר של שפית אחת.... כנראה משם מגיעה הקימוח... השוקולד לא מספיק דביק כדי שיהיה צורך בקימוח.. לפי דעתי.
כנראה שזו הסיבה .
אבל מצד שני קראתי לא מזמן מתכון שכן צריך לקמח והם פשוט 'טבעו' מסכנים... ;)
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה