שימו לב!!! קמח באריזה אטומה, מנופה, ואקום - מלא תולעים ויתושים!!!!!!

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
השניה פתחתי קמח שהתאריך עדיין בתוקף, נקנה מרשת ידועה, חברת הקמח ידועה (עם שם!!)
הכנתי בצק, באה להכין חלות - ואני רואה שכל הבצק עם נקודות ופסים זעירים, בודקת - והנה המון תולעים ויתושים!!!

מזעזע!!!
מה, עכשיו כבר אי אפשר לסמוך על החברות שכותבות "קמח מנופה"????
שימו לב! שלא תצא תקלה תחת ידינו!
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בדקת שהאריזה אטומה לפני שפתחת?
אני תמיד מקפידה לבדוק ע״י לחיצה על האריזה שאין יציאת אויר ..
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בדקת שהאריזה אטומה לפני שפתחת?
אני תמיד מקפידה לבדוק ע״י לחיצה על האריזה שאין יציאת אויר ..

אטום אטום!
הבאסה הגדולה, שזה היה 2 קמחים מחברות מתחרות, שניהם קמח מנופה ואקום, מאותה חנות.
אפילו להתלונן - אין לי מושג למי!
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
השניה פתחתי קמח שהתאריך עדיין בתוקף, נקנה מרשת ידועה, חברת הקמח ידועה (עם שם!!)
הכנתי בצק, באה להכין חלות - ואני רואה שכל הבצק עם נקודות ופסים זעירים, בודקת - והנה המון תולעים ויתושים!!!

מזעזע!!!
מה, עכשיו כבר אי אפשר לסמוך על החברות שכותבות "קמח מנופה"????
שימו לב! שלא תצא תקלה תחת ידינו!
כבר שמעתי על דברים כאלו מזמן, ולכן אני לא קונה את הקמח הזה, כי גם הוא צריך ניפוי.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אולי משהו נפגם בחנות?
שכב מלא זמן/ במקום מתולע?
כי אני קונה מלא קמח מנופה ולא נתקלתי.
בדכ שמים לב כששופכים לקערה.

הוא היה נגוע ברמה קשה!
שמתי לב לזה רק כשקלעתי חלה וזה היה נראה סיבים קטנטנים, בתחילה חשבתי שזה סיבים של הקמח המלא, אח"כ כשראיתי שזה מוגזם ובדקתי - פשוט הזדעזעתי!!
הם כנראה היו מגולגלים בקמח כ"כ טוב, שרק כשהתעסקתי עם הבצק מקרוב שמתי לב אליהם (הם היו ממש פיצים)

חסד ה' ששמתי לב לזה, ה' ישמור אם היינו נכשלים :(
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
כבר שמעתי על דברים כאלו מזמן, ולכן אני לא קונה את הקמח הזה, כי גם הוא צריך ניפוי.

זה מה שעלה לי לראש כשראיתי את זה
הבעיה שלנפות קמח מלא זה סיוט...
יש פיתרון לזה?
 

אילה שולמן

משתמש פעיל
את כותבת שזה היה משתי חברות - מאד מוזר שבדיוק בשתים תגלי את אותו סיפור
יותר נראה ללכת בכיון שאולי הקערה של המיקסר נשאר בה פירורים מסיבוב קודם, או משהו בכיון הזה, ולכן לדעתי וודאי אסור לכתוב את שם החברה, לפני שאת בודקת היטב שזה ברור היגע מהחבילה, וגם אז, זה עדיין משונה מאד כי גם בחבילה של קמח שהוא לא מנופה לא נתקלים כמעט ביצורים חיים רבים שמסתובבים
והעיקר להודות להשם שניצלתם מעבירה כ"כ חמורה
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
את כותבת שזה היה משתי חברות - מאד מוזר שבדיוק בשתים תגלי את אותו סיפור
יותר נראה ללכת בכיון שאולי הקערה של המיקסר נשאר בה פירורים מסיבוב קודם, או משהו בכיון הזה, ולכן לדעתי וודאי אסור לכתוב את שם החברה, לפני שאת בודקת היטב שזה ברור היגע מהחבילה, וגם אז, זה עדיין משונה מאד כי גם בחבילה של קמח שהוא לא מנופה לא נתקלים כמעט ביצורים חיים רבים שמסתובבים
והעיקר להודות להשם שניצלתם מעבירה כ"כ חמורה

את הקערה שטפתי לפני שהכנתי (לפני כן הכנתי בה משהו אחר)
ככה שגם האפשרות הזאת ירדה...
מסתבר לי שזה מאחת החברות, לא נראה לי הגיוני שבדיוק 2 החבילות היו נגועות
 

אביטל טאביב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
השניה פתחתי קמח שהתאריך עדיין בתוקף, נקנה מרשת ידועה, חברת הקמח ידועה (עם שם!!)
הכנתי בצק, באה להכין חלות - ואני רואה שכל הבצק עם נקודות ופסים זעירים, בודקת - והנה המון תולעים ויתושים!!!

מזעזע!!!
מה, עכשיו כבר אי אפשר לסמוך על החברות שכותבות "קמח מנופה"????
שימו לב! שלא תצא תקלה תחת ידינו!
אני חייבת לדעת איזו חברה.
אני אופה כל שבוע לחם באופה לחם עם קמח מלא שלא צריך בדיקה,
כך שאני אפילו לא זורקת מבט.
ה' ישמור.
אשמח שתכתבי לי באישי.
 

חשוב

משתמש פעיל
אני חייבת לדעת איזו חברה.
אני אופה כל שבוע לחם באופה לחם עם קמח מלא שלא צריך בדיקה,
כך שאני אפילו לא זורקת מבט.
ה' ישמור.
אשמח שתכתבי לי באישי.

אז תתחילי להסתכל.
זה לא באמת משנה איזו חברה זו. זה יכול לקרות לכולם.
 

מלכהלי גרף

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
היתה פעם שהייתי בטוחה שזה הקמח....
אבל זה היה מהשמרים!!! כן היבשים שאני שומרת בקירור!
 

saralulu

משתמש מקצוען
מכיוון אחר...
בתור אחת שמשתמשת בקביעות בקמח מנופה, שמתי לב באחת הפעמים כשהכנתי בצק לחלות, שיש בבצק מין פסים קטנים בצבע חום בהיר שנראו סיבים, ואחרי בדיקה מה מקור הסיבים הללו, גיליתי שהם נפלו מהמנוע של המיקסר!
אז לפני שאת חושבת שהבעיה בקמח, תבדקי האם המנוע של המיקסר נקי משאריות בצקים. מתכוונת לחלק העליון שאליו מחובר וו הלישה.
 

גרפיש

משתמש פעיל
מכיוון אחר...
בתור אחת שמשתמשת בקביעות בקמח מנופה, שמתי לב באחת הפעמים כשהכנתי בצק לחלות, שיש בבצק מין פסים קטנים בצבע חום בהיר שנראו סיבים, ואחרי בדיקה מה מקור הסיבים הללו, גיליתי שהם נפלו מהמנוע של המיקסר!
אז לפני שאת חושבת שהבעיה בקמח, תבדקי האם המנוע של המיקסר נקי משאריות בצקים. מתכוונת לחלק העליון שאליו מחובר וו הלישה.
שמעתי מהרב ויא שאומר שיש לנקות ולבדוק במקום החיבור של המערבל שפעמים רבות מצטבר שם בצק שמתיישן ומביא תולעים שאח"כ נופלים לתוך הקערה. כדאי שתבדקי שם טוב ותנקי עם קיסם וכו'.
תספרי לנו מה היה כי אם הכל שם נקי צריך אכן לבדוק לגבי הקמחים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה