כיבוד שהכנתי לבר חלבי (חלאקה)

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
20171218_200323.jpg 20171218_201323 (2).jpg 20171218_200326.jpg 20171218_202033 (1).jpg
 

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מגרה בהחלט!
פירוט בבקשה :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מגרה בהחלט!
פירוט בבקשה :)
תמונות 1 ו-3 :
1. קוביות חצילים מטוגנות בפירורים שמעליהן תרד מוקפץ עם שום וקובית סלמון צלויה (מתכון של אפרת ליבפרוינד).
2. שיפודי קוביות פולנטה+קובית גבינה מלוחה+ עגבנית שרי.
3. "סושי" קרפ מלוח ירוק במלית גבינת שמנת ופלפלים קלויים
תמונה 2: סיגרים מפילו במלית מחית בטטה ,צ'ילי מתוק וגבינה מלוחה.
תמונה 4 : קישים אישיים של עגבניות, בזיליקום ומוצרלה ושל חמד ובטטה.

ומחילה מכולן על איכות התמונות.
 
נערך לאחרונה ב:

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מדהים!
אהבתי את הקוביות חצילים
טיגון בשמן עמוק?
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
הכל נראה טעים כל כך...

הסושי מדליק במיוחד!
והקיסמים עם הכוכבים כל כך מוסיפים לאווירה :)
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
פולנטה.
מקמח תירס
והוא טעים מאוד. הטעם שלו עדין.
לא שאלתי מה זה פולנטה...
שאלתי איך מכינים?
אגב - לפולנטה מאבקה אין כמעט טעם לכן מוסיפים לו פרמזן וגבינות...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא שאלתי מה זה פולנטה...
שאלתי איך מכינים?
אגב - לפולנטה מאבקה אין כמעט טעם לכן מוסיפים לו פרמזן וגבינות...
ברור שמוסיפים לו דברים ואפשר גם להכין מתירס שטוחנים.

וסליחה שכתבתי מה זה, לא הבנתי שאת שואלת רק איך מכינים;)

יש באתר של סוגת מתכון מעולה שהכנתי כמה פעמים.
אבל מעניין מה המתכון של אלו בתמונה. נראים טוב.
 
נערך לאחרונה ב:

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור שמוסיפים לו דברים ואפשר גם להכין מתירס שטוחנים.

וסליחה שכתבתי מה זה, לא הבנתי שאת שואלת רק איך מכינים;)

יש באתר של סוגת מתכון מעולה שהכנתי כמה פעמים.
אבל מעניין מה המתכון של אלו בתמונה. נראים טוב.
הפעם אני סולחת ;) פעם הבאה :mad:
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פולנטה.
מקמח תירס
והוא טעים מאוד. הטעם שלו עדין.

איך מכינים?
משאירה ל @shira bira את הכבוד כי זה אשכול שלה.

תודה @hbecker יקרה. הפרגון שלך הוא אומנות.
אני דווקא אשמח שתתני גם את המתכון שלך
האמת שזה מתכון שפעם אביגיל מייזליק פרסמה בהקשר אחר ואימצתי.
מרתיחים 2 כוסות מים+כוס חלב. מוסיפים 40 גר' חמאה, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים כוס פולנטה ומבשלים עד להסמכה. משטחים בתבנית בגודל לפי הגובה הרצוי ומקררים ואז חותכים לקוביות.
אני פשוט שידכתי בעזרת קיסם גם קוביות גבינה מלוחה ופלחי עגבניות שרי. טעים ויפה להוסיף גם עלה בזיליקום.

אני מאמינה שאפשר בקלות להפוך לפרווה ע"י המרת החלב בעוד מים/ציר ירקות ולהמיר את החמאה בשמן זית.
פשוט לשמור על עקרון של כוס פולנטה+ 3 כוסות נוזל. וקצת שומן ותבלינים.
הפולנטה יכולה להיות בסיס מצוין וטעים למנות ראשונות כמו כבד , פילה בקר וכו'.
 
נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ברשותך אפשר פרוט על זה? נראה צבעוני ויפה!
האמת שהכנתי קרפ מלוח שאת הבלילה שלו טחנתי בבלנדר עם בזיליקום וכך היא התקבלה בצבע ירוק. טיגננתי וקיררתי.
קליתי פלפלים אדומים וצהובים, קיררתי וקילפתי .. תיבלתי במעט שמן זית , מלח ופלפל גרוס.
מרחתי על הקרפ גבינת שמנת, סידרתי בשורה את הפלפלים וגילגלתי.
קיררתי שוב וחתכתי. פעם אחת ישר ופעם שניה באלכסון כך לסירוגין.
המתכון לקרפ הוא של קלרה פטל ממגזין חנוכה של טעימות לפני שלש שנים.
לדעתי אפשר להשתמש בכל מתכון של קרפ מלוח.
אין לי בעיה לפרסם את המתכון של הקרפ אני פשוט חוששת לעניין זכויות יוצרים.
 
נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לגבי הקישים
כפי שאתן בוודאי רואות אלו טארטלטים מלוחים קנויים.
מילאתי לפי המתכון הזה: https://www.oogio.net/cherry_tomato_mozzarella_quiche/
והשמטתי את הצנוברים. את העבניות הוספתי רק בעת יציקת הרויאל.
בחלק מן הטארטלטים השמטתי את העגבניות והוספתי קוביות בטטה וקוביות חמד.

לגבי הסיגרים- זה המתכון :http://www.foodpage.co.il/אצבעות-פילו-במילוי-בטטה-וגבינות/
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה @hbecker יקרה. הפרגון שלך הוא אומנות.
אני דווקא אשמח שתתני גם את המתכון שלך
האמת שזה מתכון שפעם אביגיל מייזליק פרסמה בהקשר אחר ואימצתי.
מרתיחים 2 כוסות מים+כוס חלב. מוסיפים 40 גר' חמאה, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים כוס פולנטה ומבשלים עד להסמכה. משטחים בתבנית בגודל לפי הגובה הרצוי ומקררים ואז חותכים לקוביות.
אני פשוט שידכתי בעזרת קיסם גם קוביות גבינה מלוחה ופלחי עגבניות שרי. טעים ויפה להוסיף גם עלה בזיליקום.

אני מאמינה שאפשר בקלות להפוך לפרווה ע"י המרת החלב בעוד מים/ציר ירקות ולהמיר את החמאה בשמן זית.
פשוט לשמור על עקרון של כוס פולנטה+ 3 כוסות נוזל. וקצת שומן ותבלינים.
הפולנטה יכולה להיות בסיס מצוין וטעים למנות ראשונות כמו כבד , פילה בקר וכו'.
אני משתמשת במתכון של השף יוסי שטרית, מופיע באתר של סוגת.

במקום שאקליד הנה הקישור:
https://www.sugat.com/recipes/crispy-polenta-cubes/

כמה שינויים שאני עושה.
משמיטה טימין כשאני לא משיגה. גם לא מאוד אוהבים אצלי את הטעם שלו.
במקום פרמז'ן- גבינה צהובה. אמיתית.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני משתמשת במתכון של השף יוסי שטרית, מופיע באתר של סוגת.

במקום שאקליד הנה הקישור:
https://www.sugat.com/recipes/crispy-polenta-cubes/

כמה שינויים שאני עושה.
משמיטה טימין כשאני לא משיגה. גם לא מאוד אוהבים אצלי את הטעם שלו.
במקום פרמז'ן- גבינה צהובה. אמיתית.
תודה!
יש לי חסימה.(נתיב לא מוכנים לפתוח אותו כבר תקופה. לא ברור למה ואין הצדקה)
אבל אבדוק בהזדמנות.
מעניין אותי לדעת האם הוא שומר על אותו יחס נוזלים.
איך את ממירה לפרווה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה