תמונות 1 ו-3 :מגרה בהחלט!
פירוט בבקשה
איך עושים קוביות פולטה?2. שיפודי קוביות פולנטה+קובית גבינה מלוחה+ עגבנית שרי.
פולנטה.איך עושים קוביות פולטה?
לא שאלתי מה זה פולנטה...פולנטה.
מקמח תירס
והוא טעים מאוד. הטעם שלו עדין.
ברור שמוסיפים לו דברים ואפשר גם להכין מתירס שטוחנים.לא שאלתי מה זה פולנטה...
שאלתי איך מכינים?
אגב - לפולנטה מאבקה אין כמעט טעם לכן מוסיפים לו פרמזן וגבינות...
הפעם אני סולחת פעם הבאהברור שמוסיפים לו דברים ואפשר גם להכין מתירס שטוחנים.
וסליחה שכתבתי מה זה, לא הבנתי שאת שואלת רק איך מכינים
יש באתר של סוגת מתכון מעולה שהכנתי כמה פעמים.
אבל מעניין מה המתכון של אלו בתמונה. נראים טוב.
הפעם אני סולחת פעם הבאה
כן. לאחר השהיה במלח לשעה, הושרו בבלילת ביצה,חרדל,שום ותבלינים וטוגנו עם פירורים.מדהים!
אהבתי את הקוביות חצילים
טיגון בשמן עמוק?
פולנטה.
מקמח תירס
והוא טעים מאוד. הטעם שלו עדין.
איך מכינים?
משאירה ל @shira bira את הכבוד כי זה אשכול שלה.
ברשותך אפשר פרוט על זה? נראה צבעוני ויפה!
3. "סושי" קרפ מלוח ירוק במלית גבינת שמנת ופלפלים קלויים
ומחילה מכולן על איכות התמונות.
האמת שהכנתי קרפ מלוח שאת הבלילה שלו טחנתי בבלנדר עם בזיליקום וכך היא התקבלה בצבע ירוק. טיגננתי וקיררתי.ברשותך אפשר פרוט על זה? נראה צבעוני ויפה!
אני משתמשת במתכון של השף יוסי שטרית, מופיע באתר של סוגת.תודה @hbecker יקרה. הפרגון שלך הוא אומנות.
אני דווקא אשמח שתתני גם את המתכון שלך
האמת שזה מתכון שפעם אביגיל מייזליק פרסמה בהקשר אחר ואימצתי.
מרתיחים 2 כוסות מים+כוס חלב. מוסיפים 40 גר' חמאה, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים כוס פולנטה ומבשלים עד להסמכה. משטחים בתבנית בגודל לפי הגובה הרצוי ומקררים ואז חותכים לקוביות.
אני פשוט שידכתי בעזרת קיסם גם קוביות גבינה מלוחה ופלחי עגבניות שרי. טעים ויפה להוסיף גם עלה בזיליקום.
אני מאמינה שאפשר בקלות להפוך לפרווה ע"י המרת החלב בעוד מים/ציר ירקות ולהמיר את החמאה בשמן זית.
פשוט לשמור על עקרון של כוס פולנטה+ 3 כוסות נוזל. וקצת שומן ותבלינים.
הפולנטה יכולה להיות בסיס מצוין וטעים למנות ראשונות כמו כבד , פילה בקר וכו'.
תודה!אני משתמשת במתכון של השף יוסי שטרית, מופיע באתר של סוגת.
במקום שאקליד הנה הקישור:
https://www.sugat.com/recipes/crispy-polenta-cubes/
כמה שינויים שאני עושה.
משמיטה טימין כשאני לא משיגה. גם לא מאוד אוהבים אצלי את הטעם שלו.
במקום פרמז'ן- גבינה צהובה. אמיתית.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: