תודה חיה!תאורה וביצוע מושלמים!!
ממש מגרה להתיישב על כוס קפה...והעוגה ?-עליך...
תודה מיריאת מצלמת אוכל מהממם!!
יש לך את זה ממש!
בהצלחה!
תודה אסתידיי
מספיק כבר עם כל הדברים המגרים האלו שאתם מעלות לכאן......
מושלם ברמות!!!!!!
בזה את צודקת גם בלי קשר למזון.1: שימי לב- שימוש באיזו כשיש מהירות תריס גבוהה, אין צורך. תורידי ל-100 ותורידי מהירות תריס.
ברכי יקרה
כותבת לך כי את בטח רוצה ללמוד, ולכתוב מהמם וכו' עושות האחרות
בגלל שאני מהתחום אני רואה ישר את מה שצריך תיקון
1: שימי לב- שימוש באיזו כשיש מהירות תריס גבוהה, אין צורך. תורידי ל-100 ותורידי מהירות תריס.
2: משהו כאן לא טוב לי, זה הקומפוזיציה והתאורה והזוית.
הזוית חושבת שזוית של 45 מעלות או זוית נמוכה וקרובה הייתה נותנת לי מגע עם העוגה, הייתי יכולה לראות את השוקולד, להרגיש את הטעם. כאן זה תמונה כמו ממטוס, הכל רחוק, לא יכולה להרגיש, לא יכולה לטעום. יש מנות שמתאים להן טופ שוט כשהמנה מהממת רק בטופ שלה. אבל כאן בטוחה שהשכבות שנוצרו בעוגה יפות וזוית אחרת יכלה להוציא את זה טוב יותר.
לגבי התאורה, היא שטוחה, את משתמשת בקאפה לבנה, הבעיה בקאפה שהיא משטחת את התמונה כי היא מחזירה אור בצורה מפוזרת ורכה. נסי ליצור יותר קונטרסטיות ומשחקים של אור וצל בפרט בתמונות טופ שוט שהכל שטוח.
3: לגבי צמצם- אם את מצלמת טופ שוט ויש הבדלים בגובה, קחי בחשבון שצמצם פתוח יגרום לטשטוש של חלק מהפריטים בפריים. זה כמובן לפי בחירה.
4: הערה קטנה נוספת, המשטח נראה רצפת פרקט לשולחן עץ עדיף משהו שיראה כמו קרשים ולא פרקט.
ולסיום, עבודה טובה מאוד! יש מה לשפר, אבל יש לך פוטנציאל גדול! אז קחי את זה כביקורת בונה, רוצה את זה לגמרי בשבילך בהצלחה!
שושי תודה על התגובה המפורטת!הי ברכי,
לגבי מה שאת כותבת על איזו ותריס, זה לא נכון. אני לא יודעת למה את חושבת שתריס מכניס לך יותר אור מאיזו, תורידי בסטופ אחד ותבדקי נתונים, אין ענין להעלות איזו עם מהירות תריס גבוהה במקרה שלך. זה לא שאת רוצה לתפוס כאן הקפאת תנועה ולכן התריס חייב להיות גבוה. פשוט חבל כי איזו פוגע באיכות, וכל עוד אין לך צורך בו אל תשתמשי בו.
לגבי רפלקטורים:
לבן מחזיר אור רך ומפוזר יותר
כסף וזהב מחזירים אור ממוקד- קונטרסטי
מראה ממש ממקדת וזה לתוספת משמעותית של אור נקודתי.
בכל רפלקטור יהיה הבדל בין סוגי החומר, כסף מבריק יותר או פחות , מתכת או נייר, זכוכית של שעון או מראה וכן הלאה.
ממליצה לך פשוט לקחת מנה ולהחיל לנסות לצלם עם כמה סוגי רפלקטורים ולראות את ההבדלים מה ההשפעה של כל אחד ולפי זה תדעי מה מתאים לך בכל פעם. אין כאן נוסחה, זה תלוי בתוצאה שאת רוצה להגיע אליה ובסגנון האישי שלך.
לגבי צמצם סגור בטופ שוט, לא זה מה שהמלצתי, ההפך הרבה פעמים צמצם קצת פתוח ( תלוי כמה) נותן לי אפקט שאני כן רוצה בו. אמרתי תראי לפי הצורך, אם את רוצה שהכל יצא חד, קחי בחשבון לסגור צמצם אם יש הבדלים בגובה. אם את כן רוצה שרק המנה שבפוקוס תהייה חדה וכל השאר פחות, אז לכי על צמצם פתוח. שוב הכל תלוי מאוד בתוצאה שאת רוצה להגיע אליה.
ושמחה שקררת, אכן טוב יותר!
הרבה הצלחה!
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: