הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.
טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.
באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה
כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.
באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה
כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
- 300 גרם ביסקוויטים
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 250 גרם גבינה
- 100 גרם שוקולד חלבי
- 1 חבילת קליק סגול
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 חבילת קליק ורוד
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
- מקפיאים כשעה
- ממיסים את השוקולד
- טובלים כדור גבינה בשוקולד
- מוציאים
- ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
- מקפיאים או שומרים במקרר