שנים שניסתי לעלות על המתכון המנצח לעוגיות צ'וקלט ציפס טובות, רכות, נימוחות ומלאות טעם....
ומצאתי, ב''ה ומאז לא גומרת להכין....
תברכו אותי :)
ממליצה להכפיל כמויות:
מרגרינה
שלשת רבעי כוס סוכר לבן
שלשת רבעי כוס סוכר חום דחוס
-----לערבב עד לקבלת מרקם אחיד-----
להוסיף:
2 ביצים
כפית מלח
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
2 ושלשת רבעי כוסות קמח
חבילת שוקולד ציפס של אופנימר- הכי מומלץ.
-----לערבב לקבלת עיסה חלקה ונוחה,
ליצור כדורים בנונים, כ25 בתבנית תנור,
להכניס לתנור 180 מעלות, 12 דקות בלבד, שימו לב, כשיוצא מהתנור נראה קצת לא מוכן, לחכות להתקררות....
שימו לב 2- יש להשתמש בכוס מדידה
בתאבון!!!