לליבה:
140 גר' מחית נוגט+100 גר' שוקולד חלב.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הנוגט. מעבירים לשקית זילוף ומקררים כמה דקות.
מזלפים רצועות קצרות על נייר אפיה ומקפיאים

לארטיק:
500 מ"ל שמנת מתוקה+כוס חלב מרוכז
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים עד להטמעה.
מזלפים לתבנית הרצויה לחצי מהגובה-מטביעים את הליבה ומכסים בקצפת
מקפיאים ללילה

לציפוי:
300 גר' שוקולד חלב+70 גר' אגוזי לוז קצוצים דק+3 כפות שמן צמחי
ממיסים את השוקולד והשמן, מוסיפים את האגוזים. מעבירים לכלי צר וגבוה.
מקררים מעט וטובלים את הארטיקים

הערה 1: אל תתפתו לטעום, זה ממכר ;)
הערה 2: מהכמות הנ"ל יצאו 30 מגנומים יפים :)