הי לכן,
לא תאמינו כמה כיף וכמה קל להכין את העוגה הנדירה הזו................
קחו את המתכון של עוגת השוקולד שלכן,
כן, זו שתמיד מצליחה לכן, ואתן עושות אותה בכל הזדמנות,
ופשוט תשדרגו אותה!
למוס השוקולד קפה:
250 מ"ל ריץ' - להקציף לקצף רך מאוד,
שימו לב, השוקולד שנוסיף לה בהמשך מקשה את הקצפת,
לכן תקפידו לא להקציף יותר מידי.
100 גר' שוקולד מריר מומס
להכניס את השוקולד לקצפת לאט
ולהוסיף קפה מגורען לפי הטעם ( שלא יהיה מריר מידי )
אם הקצפת נוקשה להוסיף מעט מיים.
לציפוי:
300 גר' שוקולד
150 גר' חמאת קקאו
חצי כוס קורקנט אגוזי לוז
להמיס שוקולד וחמאת קקאו , להסיר מהאש ולהוסיף את הלוזים.
כשזה חם מאוד לשפוך על העוגה מכל הכיוונים ( כדאי לעשות זאת על נייר אפיה, זה מלכלך מאוד את השיש....)
המון הצלחות,
וחג שמח!!!!!
לא תאמינו כמה כיף וכמה קל להכין את העוגה הנדירה הזו................
קחו את המתכון של עוגת השוקולד שלכן,
כן, זו שתמיד מצליחה לכן, ואתן עושות אותה בכל הזדמנות,
ופשוט תשדרגו אותה!
למוס השוקולד קפה:
250 מ"ל ריץ' - להקציף לקצף רך מאוד,
שימו לב, השוקולד שנוסיף לה בהמשך מקשה את הקצפת,
לכן תקפידו לא להקציף יותר מידי.
100 גר' שוקולד מריר מומס
להכניס את השוקולד לקצפת לאט
ולהוסיף קפה מגורען לפי הטעם ( שלא יהיה מריר מידי )
אם הקצפת נוקשה להוסיף מעט מיים.
לציפוי:
300 גר' שוקולד
150 גר' חמאת קקאו
חצי כוס קורקנט אגוזי לוז
להמיס שוקולד וחמאת קקאו , להסיר מהאש ולהוסיף את הלוזים.
כשזה חם מאוד לשפוך על העוגה מכל הכיוונים ( כדאי לעשות זאת על נייר אפיה, זה מלכלך מאוד את השיש....)
המון הצלחות,
וחג שמח!!!!!