פרוג

הרשמה לניוזלטר

דואר אלקטרוני *
 





חזור   פרוג - פורום חרדי מקצועי > איש את רעהו

תגובה
אפשרויות דיון אפשרויות תצוגה
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:04   #1
דסיש
 
תאריך הצטרפות: Jan 2010
הודעות: 152
שלח תודה: 27
קיבל 81 תודות ב 58 הודעות
ברירת מחדל מילוי לבצק שמרים

מזה כמה שבועות שאני מנסה את מזלי במילוי לעוגת שמרים ועדיין אינני מרוצה.
הכנתי מילוי שוקולד שמורכב מחבילת שוקולד מריר מומס + שמנת/קצפת
המילוי טעים לכשעצמו אך ברגע שמורחים לא ניתן למרוח יותר מידי כי אז השוקולד יוצא תוך כדי הגלגול או במהלך האפיה- ולרוב נשרף.
התוצאה שמתקבלת כמין טעם של לחם עם שכבה שבקושי מורגשת...

מישהו פה התנסה במילוי שוקולד שיוצא כמו במאפיות?
דסיש מחובר כרגע   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to דסיש For This Useful Post:
אז מה (23-06-2013)
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:10   #2
טוליפ
 
תאריך הצטרפות: Jan 2010
הודעות: 1,295
שלח תודה: 625
קיבל 698 תודות ב 383 הודעות
ברירת מחדל

יש לי 2 סוגי מילוי שוקולד שניהם מוצלחים מאוד באפיה הסגנון קצת שונה אחד מבושל עם שוקולד מריר אמיתי והשני עם קקאו, אם תרצי אצרף לך את מה שתבחרי.
טוליפ לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:13   #3
חביבה
תחום מקצוע: אחר
 
תאריך הצטרפות: Nov 2012
הודעות: 8,516
שלח תודה: 7,009
קיבל 1,611 תודות ב 744 הודעות
ברירת מחדל

גם לי יש מילוי טוב, יש בזה אינסטנט פודינג וזה גורם להתייצבות. ואז זה לא נשפך החוצה.
אם תרצי אעלה מתכון יותר מאוחר...
חביבה מחובר כרגע   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to חביבה For This Useful Post:
קקטוס (23-06-2013)
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:13   #4
mig
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, צילום סטודיו/אירועים, שיווק ופרסום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 15,458
שלח תודה: 11,234
קיבל 15,219 תודות ב 4,746 הודעות
ברירת מחדל

הכי מוצלח לטעמי זה המילוי הפשוט ביותר,
ועם כל זה טעים ולא בורח.

אב' קקאו וסוכר ביחס כמויות של 1:3,
לאחר רידוד העלה להבריש בשמן, לפזר את התערובת עם כף, (כ-3 כפות על עלה)
ולהביא אות לכל הפינות, לגלגל ולהניח את הסיום כלפי מטה.

ניתן להוסיף אגוזים קצוצים.
__________________
מחפשים הדפסה איכותית וזולה?
דפוס בסיס
mig מחובר כרגע   הגב עם ציטוט
4 המשתמשים הבאים מודים לך mig על הודעתך השימושית, חן חן!
4321 (14-11-2013), sunshine (13-11-2013), חביבה (23-06-2013), רותי12 (14-11-2013)
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:44   #5
ntnt
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, פלאש (מושן גרפיקס)
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 285
שלח תודה: 36
קיבל 51 תודות ב 22 הודעות
ברירת מחדל

לי יש משהו מדהים שבדיוק השבוע נסיתי:
8 כפות קקאו
2 כפות קפה נמס
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
1 חב' אנסטנט פודינג קקאו

תנסי ולא תתחרטי!!

נערך לאחרונה על ידי ntnt, 23-06-2013 בשעה 15:42
ntnt לא מחובר   הגב עם ציטוט
3 המשתמשים הבאים מודים לך ntnt על הודעתך השימושית, חן חן!
בצל ירוק (14-11-2013), גאונה (25-06-2013), חנון (15-11-2013)
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:45   #6
חביבה
תחום מקצוע: אחר
 
תאריך הצטרפות: Nov 2012
הודעות: 8,516
שלח תודה: 7,009
קיבל 1,611 תודות ב 744 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
32 כפות קפה נמס
בטוחה בזה????
חביבה מחובר כרגע   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:46   #7
TK
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 5,823
שלח תודה: 3,558
קיבל 1,593 תודות ב 791 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
לי יש משהו מדהים שבדיוק השבוע נסיתי:
8 כפות קקאו
32 כפות קפה נמס
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
1 חב' אנסטנט פודינג קקאו

תנסי ולא תתחרטי!!
את רוצה להגיד לי שעמדת וספרת 32 כפות קפה
TK לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 11:59   #8
דיני 2013
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עימוד ספרים, אחר
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 1,900
שלח תודה: 1,129
קיבל 1,366 תודות ב 359 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
32 כפות קפה נמס


תנסי ולא תתחרטי!!
אין מצב כזה זה בטוח טעות, זה כנראה 2-3 כפות?
דיני 2013 לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to דיני 2013 For This Useful Post:
א.ר.ז. (23-06-2013)
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 14:14   #9
נעמי ברקאי
עיצוב גרפי
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, פלאש (מושן גרפיקס)
 
הלוגו העסקי של נעמי ברקאי
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 9,364
שלח תודה: 5,741
קיבל 5,375 תודות ב 2,112 הודעות
ברירת מחדל

תעשי את אותו מתכון שאת רגילה ותפזרי מלמעלה אינסטנט פודינג זה לא ישפך.
__________________
שימו לב- לא לשלוח הודעות באישי אני לא רואה אותן... ניתן לשלוח במייל
נעמי ברקאי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 23-06-2013, 14:22   #10
ניצן
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,178
שלח תודה: 373
קיבל 439 תודות ב 229 הודעות
ברירת מחדל

אמא שלי אלופה בשמרים (התפוח נפל הרחק מהעץ.....)
המילוי שלה שיוצא הכי טוב לדעתי זה עיסה כמו כדורי שוקולד (פונץ') יוצא סוף...........
__________________
S.T
ניצן לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה

תגיות
מתכונים

אפשרויות דיון
אפשרויות תצוגה

הרשאות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

BB code פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML כבוי

קפיצה לפורום

נושאים דומים
נושא מפרסם הנושא פורום תגובות הודעה אחרונה
עוגת בסיס לבצק סוכר תמי איש את רעהו 3 09-06-2013 07:51
מילוי לפסי שמרים חלביים- אפרתה איש את רעהו 27 08-05-2013 09:51
קנישעס - מתכון לבצק קול-התור איש את רעהו 3 09-10-2011 09:45
מתכון לבצק סוכר gol איש את רעהו 1 14-03-2011 01:05
דרוש: מתכון לבצק פיסולי בי איש את רעהו 5 13-03-2011 16:30


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 10:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ProG - professional groups , Est 2007.