פרוג


קורס איור

ויריי

קורס פרסום



מפרינט לדיגיטל

פרוג XL





חזור   פרוג - פורום חרדי מקצועי > איש את רעהו

תגובה
 
אפשרויות דיון חפש בדיון זה אפשרויות תצוגה
ישן 23-06-2013, 11:04   #1
דסיש
 
תאריך הצטרפות: Jan 2010
הודעות: 264
שלח תודה: 57
קיבל 149 תודות ב 92 הודעות
ברירת מחדל מילוי לבצק שמרים

מזה כמה שבועות שאני מנסה את מזלי במילוי לעוגת שמרים ועדיין אינני מרוצה.
הכנתי מילוי שוקולד שמורכב מחבילת שוקולד מריר מומס + שמנת/קצפת
המילוי טעים לכשעצמו אך ברגע שמורחים לא ניתן למרוח יותר מידי כי אז השוקולד יוצא תוך כדי הגלגול או במהלך האפיה- ולרוב נשרף.
התוצאה שמתקבלת כמין טעם של לחם עם שכבה שבקושי מורגשת...

מישהו פה התנסה במילוי שוקולד שיוצא כמו במאפיות?
דסיש לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to דסיש For This Useful Post:
ישן 23-06-2013, 11:10   #2
טוליפ
 
תאריך הצטרפות: Jan 2010
הודעות: 2,568
שלח תודה: 1,176
קיבל 1,380 תודות ב 698 הודעות
ברירת מחדל

יש לי 2 סוגי מילוי שוקולד שניהם מוצלחים מאוד באפיה הסגנון קצת שונה אחד מבושל עם שוקולד מריר אמיתי והשני עם קקאו, אם תרצי אצרף לך את מה שתבחרי.
טוליפ מחובר כרגע   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-2013, 11:13   #3
חביבה
 
תאריך הצטרפות: Nov 2012
הודעות: 14,271
שלח תודה: 12,038
קיבל 2,464 תודות ב 1,103 הודעות
ברירת מחדל

גם לי יש מילוי טוב, יש בזה אינסטנט פודינג וזה גורם להתייצבות. ואז זה לא נשפך החוצה.
אם תרצי אעלה מתכון יותר מאוחר...
חביבה לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to חביבה For This Useful Post:
ישן 23-06-2013, 11:13   #4
mig
תחום מקצוע עיקרי: עיצוב גרפי, צילום, שיווק ופרסום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 18,570
שלח תודה: 13,310
קיבל 19,294 תודות ב 5,498 הודעות
ברירת מחדל

הכי מוצלח לטעמי זה המילוי הפשוט ביותר,
ועם כל זה טעים ולא בורח.

אב' קקאו וסוכר ביחס כמויות של 1:3,
לאחר רידוד העלה להבריש בשמן, לפזר את התערובת עם כף, (כ-3 כפות על עלה)
ולהביא אות לכל הפינות, לגלגל ולהניח את הסיום כלפי מטה.

ניתן להוסיף אגוזים קצוצים.
__________________
מחפשים הדפסה איכותית וזולה?
דפוס בסיס
mig לא מחובר   הגב עם ציטוט
4 המשתמשים הבאים מודים לך mig על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 23-06-2013, 11:44   #5
ntnt
תחום מקצוע עיקרי: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, אנימציה
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 483
שלח תודה: 66
קיבל 81 תודות ב 38 הודעות
ברירת מחדל

לי יש משהו מדהים שבדיוק השבוע נסיתי:
8 כפות קקאו
2 כפות קפה נמס
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
1 חב' אנסטנט פודינג קקאו

תנסי ולא תתחרטי!!

נערך לאחרונה על ידי ntnt, 23-06-2013 בשעה 15:42
ntnt לא מחובר   הגב עם ציטוט
3 המשתמשים הבאים מודים לך ntnt על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 23-06-2013, 11:45   #6
חביבה
 
תאריך הצטרפות: Nov 2012
הודעות: 14,271
שלח תודה: 12,038
קיבל 2,464 תודות ב 1,103 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
32 כפות קפה נמס
בטוחה בזה????
חביבה לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-2013, 11:46   #7
TK
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 6,159
שלח תודה: 3,709
קיבל 1,753 תודות ב 850 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
לי יש משהו מדהים שבדיוק השבוע נסיתי:
8 כפות קקאו
32 כפות קפה נמס
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
1 חב' אנסטנט פודינג קקאו

תנסי ולא תתחרטי!!
את רוצה להגיד לי שעמדת וספרת 32 כפות קפה
TK לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-2013, 11:59   #8
דיני 2013
תחום מקצוע עיקרי: עיצוב גרפי, עימוד ספרים
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,699
שלח תודה: 1,588
קיבל 1,631 תודות ב 443 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ntnt צפה בהודעה
32 כפות קפה נמס


תנסי ולא תתחרטי!!
אין מצב כזה זה בטוח טעות, זה כנראה 2-3 כפות?
דיני 2013 לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to דיני 2013 For This Useful Post:
ישן 23-06-2013, 14:14   #9
נעמי ברקאי
עיצוב גרפי
תחום מקצוע עיקרי: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, אנימציה
 
הלוגו העסקי של נעמי ברקאי
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 9,674
שלח תודה: 5,831
קיבל 5,733 תודות ב 2,144 הודעות
ברירת מחדל

תעשי את אותו מתכון שאת רגילה ותפזרי מלמעלה אינסטנט פודינג זה לא ישפך.
__________________
שימו לב- לא לשלוח הודעות באישי אני לא רואה אותן... ניתן לשלוח במייל
נעמי ברקאי לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-2013, 14:22   #10
ניצן
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,924
שלח תודה: 774
קיבל 906 תודות ב 373 הודעות
ברירת מחדל

אמא שלי אלופה בשמרים (התפוח נפל הרחק מהעץ.....)
המילוי שלה שיוצא הכי טוב לדעתי זה עיסה כמו כדורי שוקולד (פונץ') יוצא סוף...........
__________________
S.T
ניצן לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה

תגיות
מתכונים, שמרים

אפשרויות דיון חפש בדיון זה
חפש בדיון זה:

חיפוש מתקדם
אפשרויות תצוגה

הרשאות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

BB code פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML כבוי

קפיצה לפורום

נושאים דומים
נושא מפרסם הנושא פורום תגובות הודעה אחרונה
עוגת בסיס לבצק סוכר תמי איש את רעהו 3 09-06-2013 07:51
מילוי לפסי שמרים חלביים- אפרתה איש את רעהו 27 08-05-2013 09:51
קנישעס - מתכון לבצק קול-התור איש את רעהו 3 09-10-2011 09:45
מתכון לבצק סוכר gol איש את רעהו 1 14-03-2011 01:05
דרוש: מתכון לבצק פיסולי בי איש את רעהו 5 13-03-2011 16:30


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 10:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
ProG - professional groups , Est 2007.