פרוג

מכללת פרוג ירושלים











חזור   פרוג - פורום חרדי מקצועי > תוכנות מייקרוסופט אופיס

תגובה
 
אפשרויות דיון חפש בדיון זה אפשרויות תצוגה
ישן 01-11-2009, 17:55   #1
chaim1989
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 810
שלח תודה: 72
קיבל 445 תודות ב 285 הודעות
ברירת מחדל תנו טיפים! - אקסס

עובדים עם אקסס?!
הוסיפו כאן את הטיפ שלכם לעבודה יעילה וחסכון בזמן!!!
chaim1989 לא מחובר   הגב עם ציטוט
3 המשתמשים הבאים מודים לך chaim1989 על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 01-11-2009, 18:06   #2
chaim1989
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 810
שלח תודה: 72
קיבל 445 תודות ב 285 הודעות
ברירת מחדל חסכון בבלאגן במסד הנתונים

שאילתות פעולה
חסכו בלאגן בחלון האקסס
צרו את שאילתת הפעולה עברו לתצוגת SQL העתיקו את משפט הSql
פתחו חלון VisualBasic כתבו
DOCMD.RUNSQL ("הדבק")
דוגמא
docmd.runsql("delete *from[טבלת מטלות] where [קוד מטלה]<>1")
בעיקרון אפשר לעשות את זה גם על שאילתות בחירה פשוט להכניס את משפט ה sql למקור הטופס אבל זה לפעמים יותר בלאגן
chaim1989 לא מחובר   הגב עם ציטוט
5 המשתמשים הבאים מודים לך chaim1989 על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 01-11-2009, 18:58   #3
saryoram
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 738
שלח תודה: 476
קיבל 775 תודות ב 381 הודעות
ברירת מחדל

באתר "המפתח לאקסס" ניתן למצוא המון חומר וטיפים לאקסס.
http://access.ipaper.co.il
__________________
"ראוי לכל ירא שמים שיהא מיצר ודואג על חורבן בית המקדש."
(שולחן ערוך אורח חיים סימן א סעיף ג)
saryoram לא מחובר   הגב עם ציטוט
3 המשתמשים הבאים מודים לך saryoram על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 02-11-2009, 07:22   #4
מיכל123
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 6,490
שלח תודה: 2,295
קיבל 3,479 תודות ב 1,758 הודעות
ברירת מחדל

צריך לשים לב, בטיב של חיים, שמשפט הSQL של השאילתות הוא לא תמיד מעוצב נכון, יש לו כל מיני הורדות שורה וכדומה באמצע, ובהעתקה רגילה לתוך ה VB זה לא עובד טוב, צריך למחוק את הרווחים והמרכאות המיותרים.
מיכל123 לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך מיכל123 על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 02-11-2009, 20:23   #5
chaim1989
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 810
שלח תודה: 72
קיבל 445 תודות ב 285 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מיכל123 צפה בהודעה
צריך לשים לב, בטיפ של חיים, שמשפט הSQL של השאילתות הוא לא תמיד מעוצב נכון, יש לו כל מיני הורדות שורה וכדומה באמצע, ובהעתקה רגילה לתוך ה VB זה לא עובד טוב, צריך למחוק את הרווחים והמרכאות המיותרים.
אם בכל זאת רוצים להקפיד על שורות אפשר לסגור את השורה במרכאות ולהוסיף &_

נערך לאחרונה על ידי chaim1989, 02-11-2009 בשעה 20:28
chaim1989 לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך chaim1989 על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 06-11-2009, 11:08   #6
SHL
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 166
שלח תודה: 137
קיבל 55 תודות ב 40 הודעות
ברירת מחדל מס' טיפים חשובים

למעבר בין ה Visual Basic לאקסס לחצו על Alt+F11
למעבר לתיבת Immediate ב Visual Basic לחצו על Ctrl+G
להרצת פונצקייה מ Visual Basic הציבו את הסמן בתחילת הפונצקייה ולחצו על F5
(נראה לי שזה עובד גם בהרצת שאילתות פעולה)
בהצלחה לכולם
SHL לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך SHL על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 11-12-2009, 12:40   #7
SHL
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 166
שלח תודה: 137
קיבל 55 תודות ב 40 הודעות
Lightbulb

כאשר אתם יוצרים טופס מבוסס על שאילתה
אז אין צורך להשאיר את השאילתה קיימת
אלא אפשר להעתיק את המשפט SQL כמו שהוא
ולהדביק אותו במקור נתונים של הטופס
ואז אפשר למחוק את השאילתה
(כל זה נכון לגבי אופיס 2007, ב2003 לא נראה לי שזה עובד)
בהצלחה
SHL לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-2009, 13:27   #8
מיכל123
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 6,490
שלח תודה: 2,295
קיבל 3,479 תודות ב 1,758 הודעות
ברירת מחדל

זה לכאורה מה שהביא CHAIM1989 למעלה. (תקנו אותי אם אני טועה)
מיכל123 לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to מיכל123 For This Useful Post:
ישן 12-12-2009, 21:57   #9
SHL
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 166
שלח תודה: 137
קיבל 55 תודות ב 40 הודעות
ברירת מחדל

CHAIM1989 דיבר על שאילתות פעולה - שמבצעות פעולה כגון מחיקה, הוספה וכדו'
שאפשר לכתוב אותה בויזאל בייסיק ולהפעילה משם, ואין צורך להשאירה בחלון מסד הנתונים
ואני דיברתי על שאילתת בחירה - שבחורת נתונים לפי קריטוריונים
שאין צורך לבנות טופס ע"פ שאילתה אלא אפשר לכתוב אותה במקור הנתונים של הטופס
SHL לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-2010, 08:52   #10
שקדיה
תחום מקצוע עיקרי: ציור וצביעה, עיצוב ובניית אתרים, תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 4,903
שלח תודה: 2,413
קיבל 3,531 תודות ב 1,289 הודעות
ברירת מחדל

גם באופיס 2003 זה עובד
אבל למה להסתבך ולהעתיק לSQL
פשוט במקור הנתונים לוחצים על שלוש הנקודות שבצד שמאל והוא פותח טופס של שאילתה שמתקשר אוטומטית לטופס
כאשר סוגרים את הטופס הוא נשמר יחד עם הטופס ולא רואים אותו ברשימת השאילתות
שקדיה לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to שקדיה For This Useful Post:
תגובה

תגיות
אקסס, טיפים

אפשרויות דיון חפש בדיון זה
חפש בדיון זה:

חיפוש מתקדם
אפשרויות תצוגה

הרשאות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

BB code פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML פועל

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 00:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
ProG - professional groups , Est 2007.