פרוג

מכללת פרוג ירושלים











חזור   פרוג - פורום חרדי מקצועי > תוכנות מייקרוסופט אופיס

תגובה
 
אפשרויות דיון חפש בדיון זה אפשרויות תצוגה
ישן 11-01-2017, 10:20   #11
moishy
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות, טכנאי מחשבים
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 1,410
שלח תודה: 222
קיבל 1,363 תודות ב 742 הודעות
ברירת מחדל

לא הבנתי
__________________
כל שאפשר לו לבקש רחמים על חבירו ואינו מבקש נקרא חוטא (ברכות י"ב ע"ב)
moishy לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to moishy For This Useful Post:
ישן 11-01-2017, 10:25   #12
סבתא111
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Oct 2014
הודעות: 376
שלח תודה: 153
קיבל 63 תודות ב 48 הודעות
ברירת מחדל

לבקשת moisyi אני מעלה את הקוד שאיתו אני משתמש:
קוד:
Option Explicit

Public Function TelepohneTiknu(stt As String, Optional ByVal RetExecpt As Boolean = False) As String
    Dim x As Integer, sumX As Integer, TelStr As String
    Dim NamberStr As String, LenTel As Integer, FirsLen As Integer, FinishFunc As String

    'כמות ספרות
    sumX = Len(stt)

    'אם התא ריק צא החוצה
    If Not sumX > 0 Then GoTo ExitFunc

    'שליפת ספרות בלבד
    For x = 1 To sumX
        NamberStr = Mid(stt, x, 1)
        If IsNumeric(NamberStr) Then
            If Len(TelStr) = 0 Then
                If Not NamberStr = 0 Then
                    TelStr = TelStr & NamberStr
                End If
            Else
                TelStr = TelStr & NamberStr
            End If
        End If
    Next
    'כעת יש מספר בלבד ללא 0
    'יתבצע בדיקה אם יש יותר מ9 תוים
    LenTel = Len(TelStr)
    If LenTel = 0 Then GoTo ExitFunc
    FirsLen = Left(TelStr, 1)
    If LenTel = 9 Then
        Select Case FirsLen
        Case Is = 5
            GoTo CheckPel
        Case Is = 7
            GoTo RunFinish
        End Select
        GoTo ErrFun
    ElseIf LenTel = 8 Then

        Select Case FirsLen
        Case Is = 0
            GoTo ErrFun
        Case Is = 1
            GoTo ErrFun
        Case Is = 5
            GoTo ErrFun
        Case Is = 6
            GoTo ErrFun
        Case Is = 7
            GoTo ErrFun
            'Case Is > 1
        End Select
    Else
        GoTo ErrFun
    End If

CheckTel:
    Select Case Mid(TelStr, 2, 1)
    Case Is = 0
        GoTo ErrFun
    Case Is = 1
        GoTo ErrFun
    Case Is = 2
        GoTo ErrFun
    End Select
    GoTo RunFinish
    
    
CheckPel:
    Select Case Mid(TelStr, 2, 1)
    Case Is = 1
        GoTo ErrFun
    End Select
    

RunFinish:
    If LenTel = 9 Then
        FinishFunc = "0" & Mid(TelStr, 1, 2) & "-" & Right(TelStr, 7)
    Else
        FinishFunc = "0" & Mid(TelStr, 1, 1) & "-" & Right(TelStr, 7)
    End If
    TelepohneTiknu = FinishFunc

ExitFunc:
    Exit Function

ErrFun:
    If RetExecpt Then
        TelepohneTiknu = "False"
    Else
        TelepohneTiknu = stt
    End If
End Function
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: xls דוגמא לתיקון טלפונים מתקדם.xls‏ (40.5 ק"ב, 4 צפיות)
סבתא111 לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to סבתא111 For This Useful Post:
ישן 11-01-2017, 11:34   #13
moshem
 
תאריך הצטרפות: Aug 2015
הודעות: 137
שלח תודה: 66
קיבל 19 תודות ב 17 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moishy צפה בהודעה
לא הבנתי
כל פעם שאני פותח את ה - XLSTART הוא עם הנתונים ששמרתי שם בפעם הקודמת.

לפי מה שאני מבין זה פשוט גיליון שאני יכול לפתוח אותו מכל חוברת עבודה שהיא, אבל הוא ביחד עם הנתונים ולא רק הפקודה.

מקווה שהובנתי.....
moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-01-2017, 11:43   #14
moishy
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות, טכנאי מחשבים
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 1,410
שלח תודה: 222
קיבל 1,363 תודות ב 742 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moshem צפה בהודעה
כל פעם שאני פותח את ה - XLSTART הוא עם הנתונים ששמרתי שם בפעם הקודמת.

לפי מה שאני מבין זה פשוט גיליון שאני יכול לפתוח אותו מכל חוברת עבודה שהיא, אבל הוא ביחד עם הנתונים ולא רק הפקודה.

מקווה שהובנתי.....
לא שומרים בו נתונים. הוא מיועד לשמירת קוד בלבד.
__________________
כל שאפשר לו לבקש רחמים על חבירו ואינו מבקש נקרא חוטא (ברכות י"ב ע"ב)
moishy לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to moishy For This Useful Post:
ישן 12-01-2017, 09:51   #15
סבתא111
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Oct 2014
הודעות: 376
שלח תודה: 153
קיבל 63 תודות ב 48 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moishy צפה בהודעה
לעצם הפונקציה של סבתא111, יש דרך הרבה יותר פשוטה.
אם תכתוב כאן את הפונקציה שאתה משתמש איתו יחד עם דוגמא של פלט וקלט, נראה אם אפשר לשפר אותו.
העליתי את קוד מקור של הפונקציה.
moishy, יש שיפורים?
סבתא111 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-2017, 13:16   #16
moishy
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות, טכנאי מחשבים
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 1,410
שלח תודה: 222
קיבל 1,363 תודות ב 742 הודעות
ברירת מחדל

ראיתי את הקוד שלך לפני שהעלת אותו (-;
ברשותך כמה הערות בקצרה:
1. כשם שאת המעביר את RetExecpt ByVal כך אתה יכול להעביר את stt ByVal, לאמיתו דבר במקרה זה לא חייבים בכלל להגדיר את מנגנון ההעברה.
2. משתנים מסוגים שונים מומלץ להצהיר עליהם בשורות נפרדות, יש קנאים שלעולם לא יצהיר על יותר משתנה אחד בשורה.
3. לעולם, אבל לעולם (כמעט) אל תשתמש עם GoTo זהו שריד ארכאי לאבותיו של השפה הנוכחית (שאגב, גם היא ארכאית).
4. ב Select Case ניתן לכתוב כמה אפשרויות בשורה אחת, לדוגמא case is = 1,2,3
5. חבל להשתמש עם לולאה לשליפת הספרות כאשר ניתן לעשות זאת בפשטות יתר עם רגאקס
6.די משונה להחזיר false כמחרוזת

יש עוד הערות, בעיקר על האלגוריתם, אבל די בזה לעת עתה.
__________________
כל שאפשר לו לבקש רחמים על חבירו ואינו מבקש נקרא חוטא (ברכות י"ב ע"ב)
moishy לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך moishy על הודעתך השימושית, חן חן!
ישן 12-01-2017, 14:12   #17
סבתא111
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Oct 2014
הודעות: 376
שלח תודה: 153
קיבל 63 תודות ב 48 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moishy צפה בהודעה
ראיתי את הקוד שלך לפני שהעלת אותו (-;
יש לך רפלקטור? או תוכנה שפותחת סיסמאות VBA? שלח לי באישי.

ציטוט:
ברשותך כמה הערות בקצרה:
1. כשם שאת המעביר את RetExecpt ByVal כך אתה יכול להעביר את stt ByVal, לאמיתו דבר במקרה זה לא חייבים בכלל להגדיר את מנגנון ההעברה.
צודק. כתבתי את זה לפני תקופה ארוכה כשעוד לא הבנתי מה זה BYVAL/REF...

ציטוט:
2. משתנים מסוגים שונים מומלץ להצהיר עליהם בשורות נפרדות, יש קנאים שלעולם לא יצהיר על יותר משתנה אחד בשורה.
טוב לדעת.

ציטוט:
3. לעולם, אבל לעולם (כמעט) אל תשתמש עם GoTo זהו שריד ארכאי לאבותיו של השפה הנוכחית (שאגב, גם היא ארכאית).
אני מבין שיש תחליף לוגי לGOTO. מהו? מה היית עושה במקרה זה?

ציטוט:
4. ב Select Case ניתן לכתוב כמה אפשרויות בשורה אחת, לדוגמא case is = 1,2,3
יפה!

ציטוט:
5. חבל להשתמש עם לולאה לשליפת הספרות כאשר ניתן לעשות זאת בפשטות יתר עם רגאקס
מבחינת מהירות, מה הVBA עושה יותר מהר? ליצור אובייקט VBSCRIPT או לעבור בלולאה?

ציטוט:
6.די משונה להחזיר false כמחרוזת
אז איך בדיוק אתה רוצה להסביר למשתמש שיש כאן שגיאה? להשאיר תא ריק? יש בכך כמה חסרונות! אבל האמת שRetExecpt היה אמור להחזיר תא ריק או FALSE, כך יותר תקין.

ציטוט:
יש עוד הערות, בעיקר על האלגוריתם, אבל די בזה לעת עתה.
תיקוני סיינטקס פחות מעניינים אותי, זה לא תוכנה עם מאות טפסים ועשרות מודולים, שם אני מסודר יותר...
מה לגבי האלגוריתם עצמו? יש לך הערות?
סבתא111 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-2017, 14:19   #18
moshem
 
תאריך הצטרפות: Aug 2015
הודעות: 137
שלח תודה: 66
קיבל 19 תודות ב 17 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moishy צפה בהודעה
ראיתי את הקוד שלך לפני שהעלת אותו (-;
סליחה שאני תופס על זה טרמפ אבל בכל מקרה אני פתחתי את האשכול הזה ......

יש לו קובץ accdb ששכחתי את הסיסמה של VBA אתה יכול לעזור לי בנידון ?
אפילו בתשלום.

אשמח לתשובה גם באישי.
תודה רבה
moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-2017, 14:24   #19
סבתא111
תחום מקצוע עיקרי: תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Oct 2014
הודעות: 376
שלח תודה: 153
קיבל 63 תודות ב 48 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moshem צפה בהודעה
סליחה שאני תופס על זה טרמפ אבל בכל מקרה אני פתחתי את האשכול הזה ......

יש לו קובץ accdb ששכחתי את הסיסמה של VBA אתה יכול לעזור לי בנידון ?
אפילו בתשלום.

אשמח לתשובה גם באישי.
תודה רבה
שלחתי לך באישי
סבתא111 לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to סבתא111 For This Useful Post:
ישן 12-01-2017, 14:45   #20
moshem
 
תאריך הצטרפות: Aug 2015
הודעות: 137
שלח תודה: 66
קיבל 19 תודות ב 17 הודעות
ברירת מחדל זה השגיאה שאני מקבל

לכידה.JPG

בכל אופן תודה רבה
moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה

אפשרויות דיון חפש בדיון זה
חפש בדיון זה:

חיפוש מתקדם
אפשרויות תצוגה

הרשאות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

BB code פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML פועל

קפיצה לפורום

נושאים דומים
נושא מפרסם הנושא פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה באקסל happy איש את רעהו 2 16-12-2015 18:17
עזרה באקסל חביבה תוכנות מייקרוסופט אופיס 2 01-09-2015 09:20
עזרה באקסל מזל בן הרוש איש את רעהו 1 19-11-2014 10:53
עזרה באקסל michal23 תוכנות מייקרוסופט אופיס 3 02-09-2014 16:24
עזרה באקסל חביבה תוכנות מייקרוסופט אופיס 1 01-03-2014 23:59


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 08:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
ProG - professional groups , Est 2007.