פרוג


חזור   פרוג - פורום חרדי מקצועי > איש את רעהו

תגובה
אפשרויות דיון אפשרויות תצוגה
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 19:37   #21
אדל
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עימוד ספרים
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,490
שלח תודה: 599
קיבל 1,847 תודות ב 534 הודעות
ברירת מחדל

הוא באמת משמעותי פה... כל הרכות של העוגה תלויה בו
אם את מתכוונת לתחליף פרווה אז יש מעדני סויה (אלפרו נדמה לי) שיכולים להיות תחליף מצוין
אדל לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to אדל For This Useful Post:
pr (10-01-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 19:40   #22
maty
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עריכת וידאו, צילום וידאו
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,126
שלח תודה: 642
קיבל 403 תודות ב 238 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mig צפה בהודעה
בצק טוב מעבדים במיקסר...
בצק טוב - לשים, ולא היו טובות יותר מעוגות השמרים של סבתא שלי, שלשה ביד (עד לפני כמה שנים...)
אבל הדור חלש....
מנסיון אישי - אפשר ללוש בצק מעולה, וזה גם בריא.
maty לא מחובר   הגב עם ציטוט
5 המשתמשים הבאים מודים לך maty על הודעתך השימושית, חן חן!
sem (11-01-2013), אדל (10-01-2013), אפרתה (10-01-2013), ליקי (13-01-2013), נעמי ברקאי (10-01-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 19:45   #23
אדל
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עימוד ספרים
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,490
שלח תודה: 599
קיבל 1,847 תודות ב 534 הודעות
ברירת מחדל

אני גם לשה בצק שמרים ביד (לא אוהבת מיקסר)
ויוצא מעולה!!
בין בחלות ובין בעוגות
אדל לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך אדל על הודעתך השימושית, חן חן!
אפרתה (10-01-2013), ליקי (13-01-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 20:05   #24
dk
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, פלאש (מושן גרפיקס)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,156
שלח תודה: 847
קיבל 1,255 תודות ב 627 הודעות
ברירת מחדל

בדיוק הכנתי עוגת מייפל קפה של ניקי ב. מעניין אותך?
dk לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to dk For This Useful Post:
אך (13-01-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 20:12   #25
1chana
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עריכת וידאו, עורך מצגות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2009
הודעות: 385
שלח תודה: 268
קיבל 192 תודות ב 100 הודעות
ברירת מחדל

עוגת שיש קפה מוצלחת

המתכון המקורי עם יותר קפה ופחות שוקולד, אני עושה ההיפך
3 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כפית תמצית וניל
אבקת אפיה
2 כוסות קמח
רבע כפית מלח
כוס מים רותחים ובתוכה ממוסות 2 כפיות נס קפה (אני שמה הרבה פחות)
100 גרם שוקולד מומס. (שיניתי ל150 גרם שוקולד מומס, נותן הרבה יותר טעם)


מערבבים את כל החומרים מלבד השוקולד והשמן. מוסיפים מעט מהשמן לתערובת כדי לאחד את החומרים.
יוצקים לתבנית משומנת.
מוסיפים את יתרת השמן לשוקולד המומס ומערבבים.
מוסיפים את תערובת השוקולד לעוגה ומערבבים כמו בעוגת שיש.

אופים בחום בינוני. {בערך חצי שעה}
תבנית בינונית (26)
1chana לא מחובר   הגב עם ציטוט
8 המשתמשים הבאים מודים לך 1chana על הודעתך השימושית, חן חן!
album (10-05-2013), chyz (10-01-2013), mig (10-01-2013), א.ת. פ. (17-07-2014), אדל (10-01-2013), חני 100 (15-05-2014), מוריה ח (10-01-2013), תלתל (11-01-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 21:16   #26
מוריה ח
תחום מקצוע: עיצוב ובניית אתרים, תיכנות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2011
הודעות: 1,129
שלח תודה: 249
קיבל 1,165 תודות ב 478 הודעות
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dk צפה בהודעה
בדיוק הכנתי עוגת מייפל קפה של ניקי ב. מעניין אותך?
העוגה הזו עם הקצפה, לא?
מוריה ח לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 21:23   #27
sarago
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עימוד ספרים, הפקות דפוס
 
תאריך הצטרפות: May 2012
הודעות: 306
שלח תודה: 61
קיבל 192 תודות ב 84 הודעות
ברירת מחדל

עוגת גבינה טעימה, טעימה, שתמיד מצליחה!

לבסיס:
20 ביסקויטים טחונים (אני מפוררת בתוך שקית ודופקת עם מערוך)
100 גר' חמאה/ מרגרינה מומסת
לערבב ביחד ולשטוח בתבנית עגולה 28

לתערובת הגבינה:
3 קופסאות גבינה (750 גר')
1/2 לבן
1/2 שמנת
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 חב' פודינג וניל
מערבבים את הכל, ושופכים מעל פירורי הביסקויטים אופים בערך 3/4 שעה
בסיום האפיה שופכים את התערובת הבאה ומשאירים בתנור מכובה וסגור (אפשר גם לאפות עוד כמה דקות):
ציפוי:
אחד וחצי שמנת
1/2 לבן
2 סוכר וניל
4 כפיות סוכר
3/4 כפית קפה נמס
מערבבים ושופכים

בהצלחה ובתאבון!
הוי, איך שמתחשק לי עכשיו לאכול פרוסה מהעוגה הזאת...
sarago לא מחובר   הגב עם ציטוט
2 המשתמשים הבאים מודים לך sarago על הודעתך השימושית, חן חן!
mig (10-01-2013), סיפי (07-06-2013)
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 21:46   #28
קופיריטרית
תחום מקצוע: שיווק ופרסום, קופירייטינג, סופרות וכתיבה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2012
הודעות: 1,229
שלח תודה: 708
קיבל 628 תודות ב 270 הודעות
ברירת מחדל

בהמשך לנ"ל, לי יש בעיה אחרת, התנור שלי מקצר... (עד שאקרא לטכנאי...)
אני צריכה עוגה ללא אפיה. יש?
קופיריטרית לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא 10-01-2013, 22:05   #29
קטיפתית
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עריכת וידאו, צילום וידאו, עורך מצגות
 
תאריך הצטרפות: Nov 2011
הודעות: 1,370
שלח תודה: 1,076
קיבל 542 תודות ב 157 הודעות
ברירת מחדל

יש לי רעיון יותר פשוט!!!
עוגה ללא הקצפה!
ללא אפיה!
וללא הכנה!
ללכת למאפיה ולקנות ....
קטיפתית לא מחובר   הגב עם ציטוט
6 המשתמשים הבאים מודים לך קטיפתית על הודעתך השימושית, חן חן!
bbr (13-01-2013), bhj (13-01-2013), tamar (11-01-2013), גאונה (13-01-2013), קופיריטרית (10-01-2013), שתיקה בתרי (28-08-2014)
עדיין לא נקרא 11-01-2013, 04:23   #30
תלתל
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עיצוב ובניית אתרים, פלאש (מושן גרפיקס)
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,588
שלח תודה: 1,742
קיבל 254 תודות ב 143 הודעות
Smile

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תמנתי צפה בהודעה
בראוניז:

1.5 כוסות קמח
3 כוסות סוכר [עדיף קנים]
2 כפיות א.אפיה
6 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
קורט מלח

מערבבים הכל עם מזלג
שופכים מעל נייר אפיה משומן על תבנית
לתנור ל 45-50 דקות.
לבדוק עם קיסם שיבש אבל להזהר שלא יתייבש יותר מדי.
אם נשאר טיפה רטוב, זה מוסיף לטעם הבראוניז ואז לא צריך קרם.
היי תמנה
טוב שראיתי את האשכול הזה ובמיוחד את המרשם
אני עוד זוכרת את הטעם הטוב של הבראוניז ביחד עם הגלידה
אני רואה שבחומרים אפילו לא נכנס שוקולד
תלתל לא מחובר   הגב עם ציטוט
The Following User Says Thank You to תלתל For This Useful Post:
milk (11-01-2013)
תגובה

תגיות
אוסף מתכונים, מתכונים, עוגות

אפשרויות דיון
אפשרויות תצוגה

הרשאות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

BB code פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML כבוי

קפיצה לפורום

נושאים דומים
נושא מפרסם הנושא פורום תגובות הודעה אחרונה
מרשמים | והפעם - עוגת שוקולד חמה שולה איש את רעהו 33 20-01-2013 11:15
מתכונים לעוגות שמואל גרינשטיין איש את רעהו 64 10-10-2011 16:48
הייתי שמחה לקבל מרשמים לרטבים. שולה איש את רעהו 4 18-05-2011 03:23
מרשמים לפסח trapez איש את רעהו 0 17-04-2011 00:19
נשמח לקבל כמה מרשמים טובים... קורס איש את רעהו 9 13-03-2011 16:45


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 22:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ProG - professional groups , Est 2007.